InfobricConstructionSupportEase Smart LockLenke kontoen

SKRIV UT SIDEN

Lenke kontoen

For at du skal kunne installere og konfigurere Ease Smart Lock på arbeidsplassen, må du lenke Ease CheckIn-kontoen med Infobric Ease-kontoen. Slik gjør du dette:

1. Logg på både Infobric Ease og Ease CheckIn.
    2. I Infobric Ease klikker du på navnet ditt oppe i høyre hjørne for å åpne dialogboksen med brukeropplysningene dine.
    3. Under Vis velger du Ease CheckIn.
    4. Klikk på knappen Koble til min Ease CheckIn-konto for å åpne en dialogboks med en QR-kode.
    5. I appen går du nå til Konto og trykker på Linket kontoer.
    6. Trykk på knappen Koble til konto.
    7. Trykk på knappen Skann kode for å lese av QR-koden som du har på dataskjermen.
    8. Bekreft lenking av kontoen ved å velge Koble.
    9. Vent på klarmarkering. Kontoene dine er nå lenket