InfobricConstructionSupportFAQAutomatisk registrering på arbeidsplassen

Infobric Help Center

SKRIV UT SIDEN

Automatisk registrering på arbeidsplassen

Du kan stille inn Infobric Ease slik at personer kan registrere seg automatisk på arbeidsplassen, uten at de må registrere sitt HMS-kort på forhånd. Denne innstillingen gjøres av plassadministratoren på følgende måte:

1. Velg Arbeidsplass i verktøyfeltet.
    2. Gå til Arbeidsplassinnstillinger på menylinjen i høyre hjørne.
    3. I det neste vinduet som kommer opp klikker du Avansert. Still inn på automatisk registrering som vist på skjermbildet under.
    4. På skjermbildet under vises standardinnstillinger – disse kan du endre hvis du ønsker det.