INFOBRIC CONSTRUCTION
Lukk
InfobricConstructionSupportFAQElektronisk mannskapsliste

Infobric Help Center

  SKRIV UT SIDEN

  Elektronisk mannskapsliste

  Byggherreforskriften har utarbeidet et punkt hvor det stilles krav om elektronisk oversikt over mannskapet på byggeplassen. Hensikten med dette er at du til enhver tid skal kunne gjøre rede for hvem som befinner seg på, og er i arbeid på byggeplassen. Med andre ord, alle skal bære med seg det lovpålagte HMS-kortet inn på en byggeplass og skanne seg inn og ut. I tillegg får du forenklet prosessen med å følge opp leverandørfakturaer og ha full kontroll på alle prosjekter. Skulle en nødsituasjon oppstå er en oppsamlingsliste kun et tastetrykk unna.

  Samfunnsansvar

  Det flere ikke tenker over er at å bekjempe sosial dumping og annen arbeidslivskriminalitet er et ansvar alle i byggebransjen har. Med bakgrunn i dette, er det ingenting å vente på – kom i gang med elektronisk mannskapsliste nå. Da er du med og tar et samfunnsansvar.

  Regboks og nettjensten Ease

  Infobric tilbyr markedets mest brukervennlige og velprøvde byggekortleser med vår Regboks og nett-tjenesten Ease. Systemet er utviklet spesielt for bruk innenfor bygg og anlegg og kan skaleres opp med flere nyttige funksjoner. Dette gir en svært brukervennlig elektronisk registrering av tilstedeværelse og oppfyller myndighetenes krav. Systemet leser den enkeltes lovpålagte HMS-kort og kan brukes umiddelbart.

  Følgende punkter blir registrert og er inkludert i våre tjenester, helt i tråd med byggherreforskriftens § 15:

  • Navn og adresse på bygge- eller anleggsplassen
  • Navn på byggherren, eventuelt prosjektleder
  • Navn på arbeidsgivere eller enmannsbedrifter
  • Organisasjonsnummer
  • HMS-kortnummer


  Bruk app for enkel mannskapsregistrering

  Med appen Ease CheckIn kan du raskt og enkelt registrere din tilstedeværelse på bygge- eller anleggsplassen med mobilen din.

  Appen er gratis å laste ned, og du finner den her:

  Last ned fra App Store, iOS

  Last ned fra Google Play


  Enkelt å komme i gang

  Velger du å leie, slipper du å tenke på oppkobling av Regboksen til nett-tjenesten Ease. Dette gjør våre utleiepartnere for deg. Dersom du velger å kjøpe alt av utstyr direkte fra oss, er det også svært enkelt. Selve Regboksen skrus på plass, deretter registrerer du byggeprosjektet på www.infobric.no slik at du kan koble deg opp mot nettjenesten.

  Pris for byggekortleser for elektronisk mannskapsregistrering

  Bestem selv om du vil leie hos en av våre utleiepartnere eller kjøpe direkte av oss. Du kan velge den løsningen som passer best på din byggeplass. Vi anbefaler deg å kontakte oss for å få korrekt pris på abonnementet for nett-tjenesten Ease, da det varierer utifra størrelsen på byggeprosjektet.

  Lukk