InfobricConstructionSupportInstallasjonInstallasjon av kortleser

Infobric Help Center

SKRIV UT SIDEN

Installasjon av kortleser

For innlesing av kort til Ease brukes kortleser med tilhørende program og driver. Last ned og installer driver og installer deretter Simple Infobric Reader.

OBS! Installasjonen krever administrasjonsrettigheter for aktuell datamaskin. Dersom du arbeider via fjernskrivebord (f.eks. via Citrix) må du kjøre programmet på din lokale datamaskin i stedet. Koble ikke kortleseren til datamaskinen før du har installert alle nødvendige programmer.

Bruksanvisning:

1. Last ned og installer drivere, avhengig av kortlesertype:

image002 Vit/Grå kortleser

Svart/Grå kortleser Windows 7 (32-bit)

Svart/Grå kortleser Windows 7 (64-bit)

Svart/Grå kortleser Windows 8/10 (32-bit)

Svart/Grå kortleser Windows 8/10 (64-bit)

2. Last ned og installer Simple Infobric Reader: LAST NED SIMPLE INFOBRIC READER

3. Koble kortleseren til datamaskinen.

4. Start kortlesingsprogrammet ved å klikke på start-menyen, åpne Infobric-mappen og klikk på Simple Infobric Reader.

OBS! Simple Infobric Reader kan installeres på en datamaskin med x86- eller x64-prosessor. Det er for øyeblikket ingen støtte for ARM-prosessorer.