Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Dørsystem til brakke

Med dørsystem til brakke får du nøkkelfri adgangskontroll. Den elektroniske dørlåsen er en effektiv og trygg måte å øke sikkerheten ved å begrense tilgangen til byggeplassen og tilhørende brakker. Arbeiderne får en smidigere arbeidshverdag og prosjektledere får mindre administrasjon med nøkler og koder.

Gratis demo

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en uforpliktende demo av Ease Construction. Etter at du har sendt inn skjemaet vil du bli kontaktet av en salgsrepresentant innen en virkedag.Dørsystem gir en tryggere

Byggeplass.

Ease Construction

Effektiv adgangskontroll

Kontroll på persontrafikken på en uoversiktlig byggeplass er viktig. Et dørsystem hjelper deg med å få oversikt og samtidig begrense tilgangen til byggeplassen. Slik sikrer du at kun tilhørende personer får tilgang.

Begrens tilgangen til byggeplassen

Keep Open - ha dørene ulåst til bestemte tider ved mye trafikk

Minimer risikoen for koder og nøkler som kommer på avveie

Dørsystem gir en tryggere byggeplass

Glem nøkler og koder som kommer på avveie. Med elektronisk dørlås har man alltid nøkkelen med seg gjennom HMS-kortet, og ingen uvedkommende får tilgang. Som alle andre produkter er dørsystemet integrert med nettjenesten Ease Construction. Der kan du dele ut nøkler digitalt, ved at arbeiderne bruker HMS-kortet som nøkkel. Låste dører kan kun åpnes av de som er gitt tilgang. I nettjenesten Ease Construction kan du til enhver tid se hvem som har gått inn en låst dør.

Adskilte garderober

Stadig flere byggherrer krever adskilte garderober. Med et dørsystem kan du enkelt imøtekomme dette. I nettjenesten Ease Construction styrer du adganger der hvor dørsystemet er installert, slik at du kan sikre adskilte garderober. Det gir et sikkert og trygt arbeidsmiljø for alle.

Dørsystem til brakke

Kom i gang med dørsystem for adgangskontroll på brakker.

Nøkkelfri adgangskontroll med elektronisk dørlås. Øker sikkerheten, samt begrenser tilgangen på byggeplassen og tilhørende brakker.

Dørsystem 395

Nøkkelfri adgangskontroll med elektronisk dørsystem på brakker og containere. HMS-kortet brukes som nøkkel for enkel adgang.

  • Åpned med HMS-kortet
  • Alt styres digitalt
  • Leie eller eie

Ease Smart Lock

Elektronisk dørlås som åpnes med app på mobil. Monteres enkelt uten påvirkning på dør eller lås.

  • Administrasjon i gratis app
  • Enkel montering
  • Øk sikkerheten
  • Tilgjengelig for iOS och Andorid

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar

Det er to måter å gjøre dette på. Du kan enten sende en bestilling til oss, så hjelper vi deg, eller gjennom en systemadministrator for din systemklient.

 

Opprett via Infobric

 

Avslutt og arkiver via Infobric

Det finnes to måter å gjøre dette. Enten gjennom en bestilling til oss i Infobric, så hjelper vi deg, eller gjennom en brukeradministrator for din systemklient. 

 

Systembruker via Infobric

For å få full tilgang til sin systemklient kreves en grunnavtale. Dette gjelder både nye og eksisterende kunder av Infobric.

 

Registrer bedriften for grunnavtale

For å legge til en regboks i Ease Construction, trenger du rettigheter som konfiguratør på arbeidsplassen.

 

Slik fungerer regboksen

 

Ta bort enhet via Infobric

 

Hvis du ikke har rettigheter kan du kontakte oss for å fjerne enheten. 

Få en gratis demoBack to store
Close