Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Kjøreport

Få kontroll på all transport på byggeplassen. Med en kjøreport sørger du for rask og smidig avvikling av varemottak, samtidig som du holder uvedkommende unna bygg- og anleggsplassen.

Gratis demo

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en utforpliktende demo av Ease Construction.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontroller flyten av

Mennesker og kjøretøy

Enkel logistikk med kjøreport

I motsetning til en manuell port, som krever en dedikert person til å overse inn- og utkjøring av tungtransport, blir logistikken enkel for de involverte med en elektronisk kjøreport. Du kan styre digitalt hvem som kan øpne kjøreporten og innenfor hvilke tidsintervaller. Portene åpnes med mobilappen Ease CheckIn, HMS-kortet eller fjernkontroll.

Mobil åpning av kjøreport

Med appen Ease CheckIn kan kjøreporten åpnes digitalt. Dette er en kostnadsfri app som gjør inn- og utpasseringen enda smidiger, då sjåføren ikke trenger å gå ut av bilen.

Keep open-funksjon

Ved høy trafikk inn til byggeplassen kan funksjonen "keep open" brukes for smidigere inn- og utpasseringer. Funksjonen stilles inn i systemet Infobric Site. Det gjør det enkelt å holde kjøreporten åpen til spesifikke tidspunkter du vet det vil være mye trafikk.

Sikker tilgang med portkontroll.

Arbeidstakere på arbeidsplassen trenger kun å lese HMS-kortet sitt på den medfølgende kortleseren for å få tilgang. Uvedkommende oppholder seg ute.

All portstyring skjer digitalt.

Tilgangen håndteres problemfritt i nettjenesten Infobric Site. Du setter enkelt opp rettighetsordninger for hver port og legger til personene som skal ha tillatelse. Få full kontroll over arbeidsplassen ved hjelp av portstyring.

Kjøreport

Kom i gang med kjøreport

Få kontroll på all transport på byggeplassen. Med kortleser og kontrollboks på en kjøreport sørger du for rask og smidig avvikling av varemottak og bortkjøring, samtidig som du holder uveckommende unna bygg- og anleggsplassen.

Partner Infobric

Kjøreport

For enkel logistikk på byggeplassen.

  • Slagport, skyveport og veibommer
  • Leie eller eie
  • Åpne kjøreporten med mobilapp

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar

Det er to måter å gjøre dette på. Du kan enten sende en bestilling til oss, så hjelper vi deg, eller gjennom en systemadministrator for din systemklient.

 

Opprett via Infobric

 

Avslutt og arkiver via Infobric

Det finnes to måter å gjøre dette. Enten gjennom en bestilling til oss i Infobric, så hjelper vi deg, eller gjennom en brukeradministrator for din systemklient. 

 

Systembruker via Infobric

For å få full tilgang til sin systemklient kreves en grunnavtale. Dette gjelder både nye og eksisterende kunder av Infobric.

 

Registrer bedriften for grunnavtale

For å legge til en regboks i Infobric Site, trenger du rettigheter som konfiguratør på arbeidsplassen.

Slik fungerer regboksen

Ta bort enhet via Infobric

Hvis du ikke har rettigheter kan du kontakte oss for å fjerne enheten. 

Få en gratis demo

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Fortsett å handle
Lukk