Close
Back
Close
Back
Close
Back
Close
Back
Close
Back
Close

Smartlås

Legg tidkrevende nøkkelhåndtering bak deg og ta prosjektet ditt over i den digitale verden. Erstatt nøkkelknippet med en kostnadsfri mobilapp og enkel installasjon på dør. Ease Smart Lock er designet for å gi deg en smidig og sikker håndtering av nøkler på arbeidsplassen.

Smidig og sikkert.

Brukeren kan enkelt åpne den elektroniske låsen med den kostnadsfrie appen Ease CheckIn, som brukes til mannskapsregistrering. Brukeren får full oversikt i appen over sine arbeidsplasser og hvilke tider man har adgang.

Enkel installasjon uten inngrep.

Ease Smart Lock er like enkel å installere som å bruke. Smartlåsen festes på innsiden av døren med et medfølgende monteringssett, som passer de fleste låskasser på markedet. Installsjonen tar ti minutter og gir ingen inngrep på dør eller låskasse. Den batteridrivne låsen kan du raskt installere ned og ta med deg på neste prosjekt.

Digital oversikt og kontroll.

Nøkler til de som skal ha tilgang deles ut i nettjenesten Ease Construction. Systemet er alltid tilgjengelig på nett, og du får full kontroll over hvem som har digitale nøkler til arbeidsplassene. I Ease Construction kan du administrere mannskapsregistrering og adganger i et og samme system.

Kom i gang med Ease Smart Lock.

Ease Smart Lock

En enkel smartlås uten inngrep på døren. 

Kontakt oss.

Infobric Construction

Back to store
Close