Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Mannskapsliste

Med mannskaliste i Infobric Site får du oversikt over alle som er på byggeplassen. Både arbeidere og underentreprenører registreres i systemet. Bruk HMS-kort eller Ease CheckIn appen for mannskapsregistrering.

Gratis demo

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en utforpliktende demo av Ease Construction.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ease Construction

Kom i gang med mannskapsregistrering.

Med Infobric Site har du flere muligheter for registrering av tilstedeværelse til elektronisk mannskapsliste – byggekortleseren regboks eller mobilappen Ease CheckIn. Disse kan også kombineres.

Regboks

Regboks er en smidig og enkel løsning for digitale mannskapslister i sanntid. Alt du trenger er strømtilførsel, HMS-kort og nettjenesten Infobric Site.

Mobil Åpning av Kjøreport

Ease CheckIn

Kostnadsfri app de ansatte enkelt kan sjekke inn og ut på. Appen passer utmerket for byggeplasser som jobber i prosjekt, der det er hensiktsmessig med en mobil løsning for mannskapsregistrering.

Så fleksibelt det kan bli.

Mannskapsliste fra Infobric Site passer både små og store byggeplasser. Alle våre enheter er koblet til den samme nettjenesten – Infobric Site. Mannskapsregistreringen kan gjøres med den kostnadsfrie appen Ease CheckIn, regboks, eller porter som gir automatisk registrering ved inn- og utpassering.

 

Tilgang uansett hvor du er.

Mannskapslisten kan du alltid finne gjennom nettjenesten Infobric Site. Du har kontroll uansett hvor du befinner deg. Hvis Arbeidstilsynet skulle komme på kontroll kan du enkelt hente ut listen og sende den.

Bhf § 15

Tilfredstiller bhf § 15 - krav til mannskapsregistrering

Enkelt

Enkel og fleksibel registrering

Oppdateres automatisk

Mannskapslister som oppdateres automatisk

Digital oversikt.

Smarte funksjoner kan tas i bruk for å gjøre arbeidshverdagen din smidigere.

Mannskapslisten finner du i Infobric Site, som gir deg en digital oversikt over byggeplassen.Der kan du hente ut mannskapslister og styre adganger til byggeplassen. Sammen med dette får du mulighet til å benytte en rekke smarte funksjoner, som bidrar til at du kan jobbe mer effektivt.

Få kontroll over byggeplassen.

Effektiv adgangskontroll på byggeplassen.

Med adgangskontroll sikrer du at brakker, porter og containere kun kan åpnes av tilhørende arbeidere. Det er en effektiv og smidig måte å få kontroll over byggeplassen og hvem som har adgang till den. Øk sikkerheten, reduser svinn og få bedre arbeidsflyt.

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar

Det er to måter å gjøre dette på. Du kan enten sende en bestilling til oss, så hjelper vi deg, eller gjennom en systemadministrator for din systemklient.

 

Opprett via Infobric

 

Avslutt og arkiver via Infobric

Det finnes to måter å gjøre dette. Enten gjennom en bestilling til oss i Infobric, så hjelper vi deg, eller gjennom en brukeradministrator for din systemklient. 

 

Systembruker via Infobric

For å få full tilgang til sin systemklient kreves en grunnavtale. Dette gjelder både nye og eksisterende kunder av Infobric.

 

Registrer bedriften for grunnavtale

For å legge til en regboks i Infobric Site, trenger du rettigheter som konfiguratør på arbeidsplassen.

Slik fungerer regboksen

Ta bort enhet via Infobric

Hvis du ikke har rettigheter kan du kontakte oss for å fjerne enheten. 

Gratis demo

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Fortsett å handle
Lukk