Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Mannskapsliste

Å ha kontroll på hvilke personer og bedrifter som befinner seg på arbeidsplassen er en forutsetning for en trygg og sikker byggeplass. Med Ease Construction får du enkelt oversikt over hvem som er på byggeplassen, både arbeidere og underentreprenører. Mannskapsregistreringen gjøres med HMS-kort eller i appen Ease CheckIn.

Gratis demo

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en uforpliktende demo av Ease Construction. Etter at du har sendt inn skjemaet vil du bli kontaktet av en salgsrepresentant innen en virkedag.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Elektronisk mannskapsliste

Ease Construction er et fleksibelt system med et brukervennlig grensesnitt, og som brukes på mer enn 10 000 byggeplasseri Norden. Det er enkelt å komme i gang med mannskapsregistrering og få full oversikt i nettjenesten. Med et system for mannskapsregistrering får du også mulighet til å styre adgang på byggeplassen, ha oversikt over innleide og UE-kjeden.

  • Tilfredstiller bhf § 15 - krav til mannskapsregistrering
  • Enkel og fleksibel registrering
  • Mannskapslister som oppdateres automatisk

Kom i gang med mannskapsregistrering.

Med Infobric Construction har du flere muligheter for registrering av tilstedeværelse til elektronisk mannskapsliste – byggekortleseren regboks eller mobilappen Ease CheckIn. Disse kan også kombineres.

Regboks

Inn- og utstempling ved bruk av HMS-kort.

Ease CheckIn

Registrer tilstedeværelse via app på mobil.

Så fleksibelt det kan bli.

Mannskapsregistrering fra Infobric Construction passer både små og store byggeplasser. Alle våre enheter er koblet til den samme nettjenesten – Ease Construction. Mannskapsregistreringen kan gjøres med den kostnadsfrie appen Ease CheckIn, regboks som du eier eller leier av en av våre partnere, eller porter som gir automatisk registrering ved inn- og utpassering.

Mannskapsregistrering

Mannskapsliste som imøtekommer lovkravet.

Fra 2017 ble det lovpålagt å elektronisk registrere alle som befinner seg på byggeplassen til enhver tid. Med Ease Construction får du en smidig mannskapsregistrering som oppdaterer seg automatisk.

Full tilgang - uansett hvor du befinner deg.

Mannskapslisten kan du altltid finne gjennom nettjenesten Ease Construction, så du har kontroll uansett hvor du befinner deg. Hvis Arbeidstilsynet skulle komme på kontroll kan du enkelt hente ut listen og sende den.

Book demo

Få en gratis demo av Ease Construction

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en uforpliktende demo av Ease Construction. Etter at du har sendt inn skjemaet vil du bli kontaktet av en salgsrepresentant innen en virkedag.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Samordningsskjema

Smarte funksjoner

Infobric Construction gir deg verktøyene du trenger for å ha full kontroll på byggeplassen. I den digitale tjenesten Ease Construction finner du en rekke smarte funksjoner, som skal hjelpe deg med å jobbe smart, sikkert og effektivt. 

Mobil åpning av kjøreport

Åpne kjøreporten med app på mobil for en smidigere og enklere logistikk.

UE-kjede

Oversikt over hvilke underentreprenører som er kontrahert av hvem og hvilke entreprenører som er aktive på byggeplassen.

StartBANK-integrasjon

Gjør det enkelt å se om leverandørene er godkjent i StartBANK.

Oversikt over innleide

Full oversikt over hvilke personer og selskaper de innleide kommer fra, og hvem de er innleid av.

Soneinndeling

Få kontroll på hvem som befinner seg på de ulike delene av byggeplassen.

HMSREG-integrasjon

Send data fra Ease Construction til HMSREG og bidra i seriøsitetsarbeidet.

Kontakt oss.

Infobric Construction

Back to store
Close