infobric-ease-logo-white

Med webtjenesten Ease, som følger med alle infobric produkter, kan du enkelt øke sikkerheten på bygge- og anleggsplassen. Alt du trenger for å komme i gang er tilgang til web, noe som gjør det enkelt for deg å få digital oversikt og administrere dine bygge- og anleggsprosjekter akkurat når og hvor du vil.

Bestille her

DU BESTEMMER HVILKE FORDELER SOM PASSER FOR DEG

Styr adgang til bygge- og anleggsplassen, kontrollere hvem som kan styre maskinparken og få kontroll på oppvarming av brakkerigg og containere. Med Ease er det du som har kontroll hvem som har adgang til bygge- og anleggsplassen og hvilke områder de har adgang til.

Usikkerhet koster deg tid og penger. Med Ease kan du uansett når og hvor du befinner deg få oversikt over dine bygge- og anleggsprosjekter, hvor mye tid som er lagt ned i prosjektet og hvilke entreprenører som har vært operative. Like lett er det å hente frem den elektroniske mannksapsliste om Arbeidstilsynet skulle dukke opp, en oppsamlingsliste eller oppgaver for fakturaoppfølging.

Nye Infobric Ease er her

Vi ønsker å gjøre hverdagen litt enklere for deg. Derfor har vi valgt å oppgradere designet vårt i Infobric Ease, slik at det er lettere for deg å bruke.

Det er nå større tekst, begrenset fargebruk og designet har fått et moderne løft. Du som kunde har allerede fått tillgang til å teste det ut.

 

Les mer

KONTROLL MED UNDERENTREPRENØRER I DIGITAL UE-KJEDE

UE-kjede er tjeneste i Infobric Ease som gir deg oversikt over operative underentreprenører på bygge- og anleggsplassen. Det gjør det enkelt å holde oversikt over hvem som er innleid av hvilke entreprenører. UE-kjede foregår slik at inviterte entreprenører samtykker til sin plass i kjeden og selv registrer sine underentreprnører.

Når entreprenørene selv tar ansvar for sin del av kjeden sparer den tid for alle involverte; beslutningstagere, byggeleder og entreprenører. UE-kjede er et digitalt bidrag for å sikre at dine seriøsitetskrav blir kommunisert til alle involverte i byggeprosjektet og således bekjemper arbeidslivskriminalitet.

Ja, jeg vil vite mer om UE-kjede

Infobric Ease

Byggherreforskriftens § 15 krever at du til enhver tid skal kunne gjøre rede for hvem som er i arbeid på byggeplassen. Den som befinner seg der skal bære med seg HMS-kortet, som er byggbransjens obligatoriske ID-kort. Les mer
Med Infobric Ease som adgangskontroll på arbeidsplassen, kan du glemme nøkkelknippet. Alt du trenger er HMS-kort. Les mer
På hver byggeplass håndteres daglig utfordringen med å benytte seg av de ressurser man har tilgjengelig på best mulig måte. Maskinstyring hjelper deg å optimalisere ressursbruken på din byggeplass. Les mer
Det finnes store muligheter for å optimalisere energibruken på de aller fleste byggeplasser, ved å styre og overvåke det elektriske utstyret. Les mer
UE-kjede er en ny tjeneste i Infobric Ease som gir deg oversikt over operative underentreprenører på bygge- og anleggsplassen. Det gjør det enkelt å holde oversikt over hvem som er innleid av hvilke entreprenører. Les mer

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.