Slik fungerer det

Velg Ease og våre smarte tilleggsprodukter for å øke sikkerheten på byggeplassen. Gjennom smarttelefon, nettbrett eller PC styrer du personadgang, tilgang til maskiner og redskapscontainere. Du regulerer også varme og lys i mannskapsbrakker. Du har alltid en lett tilgjengelig oversikt over tidsbruk i byggeprosjektet og hvilke bygningsarbeidere og underleverandører som er til stede. Dette gir et enkelt grunnlag for fakturaoppfølging. I en eventuell nødsituasjon har du full oversikt over mannskapet, og du kan raskt hente frem en korrekt liste over hvem som befinner seg på byggeplassen.

Alt du trenger for å benytte Infobric Ease er tilgang til nettet. Du kan administrere byggeprosjektet uansett hvor du er. Infobric Ease kommuniserer i sanntid med Regbokser, appen, Ease CheckIn, dørlåser og porter på byggeplassen.

Kom i gang på under en halv time

  • Infobric Ease er utviklet for maksimal brukervennlighet i et røft byggmiljø med høyt tempo.
  • En enkel montering, et strømuttak og en kort orientering er alt som skal til for å ta systemet i bruk. Infobric Ease er knyttet opp mot det lovpålagte HMS-kort.

Du velger selv hvilke fordeler du vil ha

  • Når du registrerer deg med Infobric Ease får du et brukernavn og passord som gir deg tilgang til ditt eget nettsted. Her kan du legge til eller trekke ut personell, bestemme adgangsrettigheter og styre tilgang på maskiner og utstyr.
  • Du kan også regulere oppvarming og lys i mannskapsbrakker.
  • Personopplysninger og logg over tilstedeværelse lagres sentralt og er sikret mot innsyn fra uvedkommende. Infobric Ease er også et ledelsessystem for HMS, innkjøp og økonomi.

GDPR – Nytt lovkrav om håndtering av personopplysninger.

Infobric Ease

Byggherreforskriftens § 15 krever at du til enhver tid skal kunne gjøre rede for hvem som er i arbeid på byggeplassen. Den som befinner seg der skal bære med seg HMS-kortet, som er byggbransjens obligatoriske ID-kort. Les mer
Med Infobric Ease som adgangskontroll på arbeidsplassen, kan du glemme nøkkelknippet. Alt du trenger er HMS-kort. Les mer
På hver byggeplass håndteres daglig utfordringen med å benytte seg av de ressurser man har tilgjengelig på best mulig måte. Maskinstyring hjelper deg å optimalisere ressursbruken på din byggeplass. Les mer
Det finnes store muligheter for å optimalisere energibruken på de aller fleste byggeplasser, ved å styre og overvåke det elektriske utstyret. Les mer

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.