Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake

Energihem skaper klimasmarte hjem

Infobric Fleet får muligheten til å være med en av kundene våre, Energihem, på en dag i solfylte Örebro. Der intervjuer vi Frans Mörtberg, som er kjøretøyansvarlig hos Energihem.

Bedriftsstøtte fra Infobric

Energihem jobber med solenergi og energivinduer for å få ned strømforbruket i svenske husholdninger. Med en mobil virksomhet med mange kundebesøk blir det imidlertid mye reising for både medarbeidere og utstyr. Frans forteller hvordan de har løst både logistikken og reisenes klimaavtrykk ved hjelp av Infobric Fleet.

" Vi bruker også Infobric kjøretøykontoll for å bli varslet når det er tid for å inspisere eller utføre service på en bil i kjøretøyflåten. "
– Frans Mörtberg, Energihem

Les mer.

Infobric Equipment
Infobric Equipment

En total løsning for full kontroll på utstyr. Samle all data om maskinene dine, verktøyene og annet utstyr i vår digitale plattform for bedre kontroll, oversikt og effektivitet i ressursstyringen....

Les mer
Infobric Fleet
Infobric Fleet

Automatiserer manuelt arbeid for sjåfører og kjøretøysansvarlige, samt innen økonomi. Med vårt komplette kjøretøyregister kan du enkelt håndtere servicesaker, kjøretøykostnader, elektroniske kjørejournaler og mye mer.

Les mer
Infobric Machines
Infobric Machines

Oppdag våre maskintelematikkløsninger for å overvåke når, hvor og hvordan maskinene dine brukes. Maksimer effektiviteten og lønnsomheten ved å analysere dataene direkte fra maskinene.

Les mer
Back to store
Lukk