Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Sikre og effektive byggeprosjekter med Infobric Field

Infobric Field benyttes i over 3000 byggeprosjekter i tre land. Våre kunder er både entreprenører og byggherrer som ønsker å sikre at alle risikoer og forstyrrelseselementer i prosjektene identifiseres og håndteres i tide.

 

Infobric Field hjelper prosjekter til å rapportere mer, sørger for att hendelser og avvik håndteres raskere og på den måten reduserer farlige forhold på arbeidsplassen. Det legger grunnlaget for trygge og effektive prosjekter som blir fullført i tide, innenfor budsjettet og uten ulykker.

Start video
AMF Eiendom & Veidekke

Komplekst prosjekt i city

Zoi Karakinari (AMF Fastigheter) og Fredrik Viklund (Veidekke), begge prosjektledere, beskriver hvordan de bruker Infobric Field til å forkorte tiden fra innrapportering til tiltak og utførelser.
Start video
Züblin og Trafikverket

Stort prosjektområde med mange under-entreprenører

Christine Johansson, HMS-sjef i Züblin, forklarer hvordan de sikrer et høyt engasjement blant prosjektets underleverandører med hjelp av Infobric Field.
Start video
Zengun & BRABO / Fabege

Stort prosjekt med mange personer som skal ha gjennomført inntak

Ali Menan Mosui, byggingeniør hos Zengun, forteller hvordan Infobric Field registreringsfunksjon for inntak hjelper ham å spare 1-2 timer daglig.

Få svar på dine spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Som eksisterende kunde kan du enten fylle i skjemaet for prosjektoppstart eller henvende deg til din kontaktperson. Dersom du ikke har en bedriftsavtale kan du fylle i kontaktskjemaet, så vil du bli kontaktet av salg.

For å få tilgang til registreringsskjemaet for inntak, behøver du enten å skanne en QR-kode eller bruke en induksjonslenke som tilhører prosjektet - ta kontakt med din prosjektleder for mer info. Når du har fått tilgang til registreringskjemaet, kan du benytte deg av følgende veiledning: Hvordan fungerer registrering av inntak på arbeidsplassen?

Last ned Infobric Field appen fra AppStore eller Google Play.

Klikk på Rapportere i mobilappen, eller under RUH menyen i webappen. Alle brukere har tilgangen til å rapportere avvik og hendelser. Når en ansvarlig person har håndtert det du rapporterte inn, blir en epost automatisk sendt til deg som rapporterte.

Inspeksjoner utføres i vår mobilapp. Planlagte inspeksjoner er synlige på hovedsiden. Dersom du ikke ser en planlagt runde, kan det gjøres ved å klikke på pluss-symbolet. Les mer om dette her: Hvordan gjennomfører jeg en runde?

Bli oppringt av en selger​

Jeg godtar personvernklæring
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Lukk