Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Automatisk, smart og kraftig

Elektronisk kjørebok

Inforbrics elektroniske kjørebok løser all rapportering, kilometergodtgjørelse og rushtidsavgift for deg og kommer spekket med smarte funksjoner som gjør livet enklere for sjåfører og administratorer.

 • Automatisk kilometergodtgjørelse og bompengeregistrering
 • Kjapp og enkel installasjon
 • Integrert med lønnssystem og leasingpartnere
 • Ingen bindningstid - avslutt om du ikke er fornøyd

Derfor har vi Norges enkleste kjørebok

Pålitelig og nøyaktig

En pålitlig kjørebok

Vår kjørejournal registrerer automatisk alle reiser med avstand, adresse, start- og stopptider. På denne måten kan du være sikker på at alt er riktig og at ingenting mangler eller er feil. Å klassifisere reiser som private eller tjenester er enkelt, du kan kategorisere reisen ved hjelp av appen, eller du kan la oss håndtere den automatisk.

 • Registrerer alle reiser automatisk
 • Passer for fordelsbiler, firmabiler og yrkesbiler
 • Alltid riktig info til skatteetaten

Automatiser din reiseregning

Den beste kjørerekorden er den du ikke legger merke til

Å kjøre firmabil og yrkesbil skal ikke være en administrativ belastning. Derfor har vi jobbet hardt for å ha en av de mest automatiske kjørejournalene på markedet – med så enkel håndtering som mulig.

 • Still inn alt automatisk. Unngå reiseregistrering og administrasjon
 • Få raske og enkle utbetalinger for dine reiser
 • Enkel og automatisert administrasjon av belastningsavgiftene dine.

Forenkle for økonomiavdelingen

Automatisk kilometergodtgjørelse og bompengeregistrering

Sjåføren godkjenner kjøreboken ved slutten av måneden og leder attesterer. Deretter sendes reisene videre til lønnssystemet eller leasingpartner for kilometergodtgjørelse og reiseregning.

Smarte rapporter

Visualiser kjøretøydataene dine

Få ferdige rapporter med alle bedriftens kjørejournaler eller om du jobber mer aktivt i systemet og får oversikt over bedriftens reiser i sanntid. Se utnyttelsesgraden til bilene og hvordan de brukes til å ta smarte, datadrevne beslutninger.

Du kan selvfølgelig eksportere alle turer i PDF- eller Excel-format når som helst.

Det er ikke mulig for oss å skrive en manuell kjørejournal, for oss er det viktig å ha en nøyaktig kjørejournal uten anstrengelse."

- Patrik Porath, Halle Systems.

Alt du trenger å vite om kjørebok

Kjørebokveiledningen

Alt du trenger å vite om kjørebok og mer. Et perfekt grunnlag for de som har spørsmål om kjørebok og digitalisering av bilparken.

Kom i kontakt med oss.

Kundeservice

+47 241 56 010

Vanlige spørsmål og svar.

Generelt skal det føres kjørebok for alle bedriftseide lette kjøretøy der de ansatte har rett til å bruke dem. I lovteksten er det imidlertid ikke noe uttrykkelig krav om kjørejournal. Det foretas en samlet vurdering av de ulike forhold i hvert enkelt tilfelle. Etter rettspraksis er imidlertid kjørejournalen et viktig bevismiddel ved vurdering av bilytelse, drivstoffytelse og rushtidsavgift. Det er viktig at kjøreboken føres fortløpende.

 1. Dato og målerstand ved reisens start.
 2. Fra der reisen startet.
 3. Formålet med turen.
 4. Navn på sted/bedrift/kontaktpersoner du besøkte (ikke for private turer).
 5. Hvor lang turen var i kilometer.
 6. Dato og måleravlesning ved slutten av turen og hvor turen ble avsluttet.

Loven krever ikke kjørebok. Du trenger derfor ikke selv sende inn noen opplysninger til Skatteverket. Men i følge praksis er kjøreboken et viktig bevismiddel i Skatteetatens vurdering av bilfordel.

Alle kjøredata lagres enten internt i enheten eller sendes fortløpende til leverandørens webserver. Sjåføren trenger som regel ikke å gjøre noe i det hele tatt, bortsett fra i tilfeller hvor du skal velge om reisen var privat eller service. Dette kan vanligvis velges gjennom et tidsfilter, mobilapplikasjon, fysisk knapp i kjøretøyet eller via programvaren på datamaskinen. I de fleste systemer kan sjåføren også gjennomføre turene med formål, prosjektnummer og til slutt attestere disse.

Infobrics Driving Journal & Congestion Skatt service koster fra 169 NOK per kjøretøy og måned. Produktet vårt kan da bygges videre med de delene du faktisk drar nytte av, for eksempel et sanntids oppdatert kart.

En smart elektronisk kjørejournal sender data kontinuerlig via mobilnettet. Derfor er det nødvendig med et avansert underliggende system med SIM-kort, abonnementer, serverutstyr og håndtering av store mengder data om kjøretøyene dine. Alle disse delene er bakt inn i prisen når du kjøper fra Infobric Fleet.

Vil du vite mer eller bestille nettdemo?
Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Flere tjenester fra Infobric.

Digital verktøyhåndtering

En komplett løsning for alt utstyret ditt. Samle alle dine maskiner, verktøy og eiendeler på vår digitale plattform og få mer kontroll, bedre oversikt og økt effektivitet i din forvaltning.

Maskinhåndtering & telematikk

Med Infobrics løsninger for maskiner kan du enkelt overvåke når, hvor og hvordan maskinene dine brukes. Effektiviser utnyttelse og økonomisk fortjeneste ved å analysere data direkte fra maskinene.

Digitalt utleiesystem.

Et skybasert system for utleie, lagerstyring og fakturering. Kom i gang med en av bransjens mest moderne og effektive utleieløsninger.

Back to store
Lukk