Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Yrkesbil

Få full oversikt over hele bedriftens bilpark

Koble til bedriftens yrkesbiler, og gjør hverdagen enklere for både førerne og administrasjonen – samtidig som du holder deg oppdatert på alle biler og bilkostnader.

  • Enkel installasjon via bilens OBD-uttak
  • Automatisk kjørebok i samsvar med Skatteetatens regler og krav
  • Sanntidsoppdatert kart med arbeidslederfunksjoner
Stian Johansen

Prøv på egen hånd eller bestill et møte allerede i dag, så får du vite mer.

 

Stian Johansen
Sales Director NO
Tel: 241 56 010

Slik fungerer Ease Fleet

Yrkesbil

Ease Fleet registrerer automatisk alle reiser gjort med yrkesbilene dine og oppretter en komplett kjørebok, med kjørte strekninger og bompenger, i samsvar med Skatteetatens retningslinjer. Informasjonen er lett å sjekke og eksportere, når du vil og fra hvilken som helst enhet.

Aldri mer manuelt arbeid

Automatisk kjørebok

Automatisk kjørebok til yrkesbilene dine som oppfyller Skatteetatens krav og digitaliserer bort unødvendig administrativt arbeid.

Spore og lede

Hold oversikten over ressursene dine

Biler, maskiner, verktøy og utstyr – alt i en søkbar og sanntidsoppdatert kartvisning. Du får stålkontroll på hvor yrkesbilene faktisk befinner seg!

Analyse og administrasjon

Enkel administrasjon og oppsett av yrkesbiler

Sanntidsstatus. Se direkte på mobilen kjøretøyenes aktuelle kjørestrekning, batterispenning og andre raske data som hjelper deg med å ta de rette beslutningene om yrkesbilene dine i hverdagen.

Førerne slipper å skrive manuelt, og jeg slipper å mase på dem om kjørelister, det er et enkelt system som virkelig funker.

Vanlige spørsmål

Tjenestebiler brukes vanligvis i tjenesten. Eksempler på tjenestebiler er politibiler og ambulanser. Det finnes også tjenestebiler som arbeidsgiver lar deg bruke også privat, og da dette regnes som et ansattgode, klassifiseres bilen som en firmabil. En bil som bare kan brukes privat i svært lite omfang kalles en yrkesbil.

En yrkesbil er en bil som i hovedsak skal brukes til tjenestereiser. Den kan riktignok brukes til privat kjøring i lite omfang – høyst ti tilfeller per år og en sammenlagt kjørestrekning på maksimalt 100 mil. Andre vanlige synonymer i hverdagslig språk er servicebil, tjenestebil eller varebil.

En yrkesbil skal først og fremst brukes til jobbreiser, i motsetning til en firmabil. Den kan brukes til privat kjøring i lite omfang – høyst ti tilfeller per år og en sammenlagt kjørestrekning på maksimalt 100 mil. Hvis dette overskrides, må føreren betale skatt på fordelen og arbeidsgiver betale arbeidsgiveravgift ved et eventuelt bokettersyn. Husk at reiser mellom bosted og jobb, samt hjemreiser i helgene fra et annet sted normalt regnes som private reiser.

Ja, alle reiser som ikke skal skattes som private reiser skal bokføres ved hjelp av en kjørebok. Bedriften er ikke lovpålagt å føre kjørebok, men plikter å bevise at bedriftens kjøretøy ikke brukes mer privat enn det som er oppgitt.

Flere tjenester fra Infobric Fleet

Yrkesbil

Koble til bedriftens kjøretøy og forenkle administrasjonen.

Integrert kjøretøyflåte

En digital kjøretøyportal som fungerer sammen med interne systemer.

Bilkostnader

Hva koster egentlig hele kjøretøyflåten din deg?

Back to store
Lukk