Gratis frokostseminar

JA, JEG VIL DELTA PÅ GRATIS FROKOSTSEMINAR

Garda Anleggsikring i samarbeid med Infobric inviterer til gratis frokostseminar. Fyll inn opplysningene nedenfor og vi bekrefter din påmelding!

Fält markerade med * är obligatoriska

Kan vi dele vår kunnskap med deg?

Er det ok om vi sender deg nyttig faginnhold om digitale sikkerhetsløsninger for bygg og anleggsprosjekter på e-post? På grunn av de nye personvernreglene GDPR som innføres i Norge, trenger vi ditt samtykke. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg vil ha gratis informasjon fra Infobric; produktnytt, kampanjerabatter, systemoppgraderinger webtjenesten Ease, invitasjoner til gratis webinarer, messer og events med faglig påfyll, innsikt og bransjetrender. Formålet med registrering i kunderegister er å følge opp ditt samtykke.


Hvor: Garda Anleggsikring, Karihaugveien 89 – Oslo

Når: 24. april 2018

Tid: Vi byr på frokost fra kl 08:15. Seminar starter opp kl 08:30 og avsluttes kl 10:00

Oppmøtepremie: Blant de som møter opp trekker vi 10 vinnere av kinobilletter for 2.

Dagens program

 • Velkommen v/Garda Anleggsikring og Johan Aas
 • Sikringskrav på byggeplass—konsekvenser v/Stillcon og Kristian Holm. Firma med lang erfaring innen fallsikringskurs, og belyser her faren ved arbeid i høyden og hvordan sikre seg mot slike ulykker.
 • Områdesikring v/Garda Anleggsikring og Thomas Nielsen/Frode Rastad
  Ta grep om helhetssikring v/Frode Rastad i Garda Anleggsikring
  Tips til enkle og smarte løsninger for sikring av byggeplassen. Vi ser bl.a. på kameraovervåkning og testprosjekt for risikoreduksjon – mulighet for rimeligere forsikring?
 • Adgangskontroll v/Infobric og Marius Caspersen
  Få innsikt i hvordan du sikrer at kun autorisert mannskap betjener maskinparken og styrer adgang til byggeplassens ulike områder for hvem og når – alt med bruk av lovpålagt HMS-kort.
 • Oppsummering og spørsmål

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.