Infobric lanserer appen

Ease CheckIn

Med Infobric Regboks og nettjenesten Ease, har du alt du trenger for å føre elektroniske mannskapslister – og med den nye gratis appen blir det enda enklere!

Appen Ease CheckIn er gratis å laste ned og nå tilgjengelig i App Store. Den blir snart tilgjengelig for Android i Google Play.

Fra 1. juli 2017 gjelder et nytt krav om at oversiktslister på bygge- og anleggsplasser nå må føres elektronisk. Med appen gjøres dette med et tastetrykk.

Gjør mannskapsregistreringen enkel med app

Med appen Ease CheckIn kan du og mannskapet raskt og enkelt registrere tilstedeværelse med en smarttelefon. Appen gjør det enkelt å holde de elektroniske oversiktslistene oppdatert, og det blir mindre administrasjon på byggeplassen.

Sørg for å gjøre bygge- eller anleggsplassen søkbar i nettjenesten Ease og at mannskapet selv kan legge seg til mannskapslisten. Det gjør håndteringen enda enklere og frigjør tid.

Som alle andre produkter fra Infobric er appen Ease CheckIn koblet til nettjenesten Ease hvor abonnementet kommer i tillegg avhengig av prosjektets verdi.

Elektroniske mannskapslister gir deg full kontroll

Den elektroniske oversiktslisten gir full kontroll på hvem som befinner seg på byggeplassen og letter arbeidet med håndteringen av dette.

Mange bygge- og anleggsplasser har valgt Infobric Regboks for ut- og innregistrering med det lovpålagte HMS-kortet, og nå ønsker vi å gjøre dette enda enklere. Appen er spesielt tilrettelagt for anleggsarbeid hvor prosjektet strekker seg over en lang distanse, mindre og åpne byggeplasser eller kortere oppdrag. Appen er også utmerket som supplement til Regboks.

Så snart plassadministrator i Ease har åpnet opp for bruk av appen, kan de ansatte ved et tastetrykk registrere sin tilstedeværelse gjennom appen.

Les mer: Kom i gang med appen Ease CheckIn 

Slik sparer du penger med elektroniske oversiktslister

La oss si at det går med 3 minutter per dag, per ansatt i administrasjon rundt håndtering av manuelle mannskapslister, enten du velger Excel eller penn og papir. Det utgjør en hel time i måneden per ansatt! Hvis vi sier at månedslønnen er kr 38 000,- og de sosiale utgiftene er 35% blir totalkostnaden for manuelle mannskapslister blir regnestykket:

KOSTNAD UTEN INFOBRIC EASE CHECKIN:

  • 320,-/mnd per ansatt.
  • 3200,-/mnd for ti ansatte.
  • 32000,-/mnd for 100 ansatte

KOSTNAD MED INFOBRIC EASE CHECKIN:

Fra kun 300,-/mnd for alle ansatte.

Last ned appen for registrering av elektronisk mannskapslister her

Infobric Ease CheckIn kan du laste ned gratis i App Store her.

Appen blir om få uker tilgjengelig for nedlasting for Android.

Kontakt Infobric her om du har spørsmål rundt bruk av app for elektronisk mannskapsregistrering.

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.