Deloitte Technology logo large
nyhet

19/12/2017

Infobric rangert som et voksende selskaper

Infobric følger opp Gaselle nominasjonen i Norge og Sverige med å bli rangert blant de 50 raskest voksende selskaper i Deloittes årlige Sweden Technology Fast 50 liste. En anerkjennelse av Infobric som en leder i den teknologiske utviklingen innenfor sin bransje og en bidragsyter til utviklingen av fremtidens digitale byggebransje.

Med en vekst på 377% er Infobric nok en gang med i rangeringen til Deloitte av Sveriges 50 raskest voksende IT selskap. Rangeringen, som ble gjennomført for fjortende gang, inkluderer både offentlige og private selskap og omfatter alle typer teknologi; fra internett, pc og annet datautstyr til livsvitenskap.

  • For oss er vår deltagelse i Technology Fast 50 en anerkjennelse av at vi leder an i den teknologiske utviklingen innenfor vår bransje og er en sterk bidragsyter til utviklingen av fremtidens digitale byggebransje. Vi har hatt en fantastisk vekst de seneste årene og etterspørselen etter vår elektroniske hardware, som smarte digitale tjenester for økt sikkerhet og effektivitet på byggeplassen, er høy. Rangeringen er til inspirasjon i vår ambisjon om å bidra til innovativ og verdiskapende teknologi, uttaler Dan Friberg, adm. direktør Infobric.

Sweden Technology Fast 50 ble etablert av Deloitte og er den eneste utmerkelsen for teknologiselskap i Sverige. Rangeringen baserer seg på selskapenes gjennomsnittlige inntektsøkning i løpet av den siste fireårsperioden i henhold til den årlige årsrapporten.

  • Børsklimaet har vært ekstremt godt de siste årene og for svenske teknologiselskap spesielt. Årets liste har flest noterte selskap i rangeringens historie. Selv utenfor børsen lokker svensk teknologi risikokapital på rekordnivå, uttaler Erik Olin partner på Deloitte og ansvarlig for Sweden Technology Fast 50.

For nærmere informasjon, ta kontakt med:
Dan Friberg, adm. direktør Infobric
Tlf: +46 707 88 75 44
E-post: dan.friberg@infobric.se

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.