Byggmester Neteland HMS informasjon
Kundeprosjekt

Byggmester Neteland opplever økt oversikt

Byggmester Neteland AS er en av Norges ledende entreprenørbedrifter innen bygging, montering og utvikling av butikker. De rehabiliterer også kontorlokaler og næringsbygg, og utfører oppdrag over hele Norge, gjennom hoved-, eller delentreprise.

Svein Bystrøm er HMS-ansvarlig i Byggmester Neteland, og forteller at de gikk over fra papirlister til elektronisk mannskapslister med Regboks i september 2016.

– Papirlistene fungerte til dels, men det å få inn listene og lagre dem etterpå var mer trøblete. Vi valgte Regboks fra Infobric fordi vi jobber med å automatisere oss på flere områder, men også for å følge myndighetskravet som kommer.

Entreprenøren bruker i hovedsak Regboksen for elektronisk mannskapsregistrering på byggeprosjekter hvor de er hovedentreprenør, og prosjekter av litt lengre varighet.

– Overgangen fra papir til elektroniske lister har gått veldig fint på alle prosjektene vi har brukt det. De ansatte er veldig flinke til å registrere seg inn og ut.

 

neteland4

Listene er alltid tilgjengelige

Bystrøm forteller at de har etter overgangen til elektroniske mannskapslister, opplevd redusert tidsbruk i forhold til forenkling av hverdagen.

– Og hvis noe skulle skje, så har jeg en enkel måte å se hvem som er der. Jeg bruker også systemet til å sjekke at de som er på jobb har gyldige HMS-kort. Papirlister kan fort bli borte fra en byggeplass når man rydder opp, men nå vet jeg at jeg alltid har listene om det skulle komme besøk fra Arbeidstilsynet.

 

Godt system for fakturagrunnlag

Byggmester Neteland bruker også nettjenesten Ease for et korrekt faktura grunnlag.

– Det er en smart måte å holde kontroll på at underentreprenører er der, og at fakturagrunnlaget blir riktig. Det er greit med en dokumentasjon, for begge parter, avslutter Bystrøm.

Slik fører Byggmester Neteland elektroniske mannskapslister:

 

Er du interessert i Infobrics systemer? Kontakt oss her.

Byggmester Neteland har valgt:

Infobric Regboks

Webtjenesten Ease

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.