Regboks for adgangskontroll og mannskapslister fra Infobric
Kundeprosjekt

Overgangen fra papir til Regboks var helt smertefri

POB Entreprenør gikk fra papir til elektroniske mannskapslister sommeren 2016. Tore Høisveen er HMS- og KS-ansvarlig i POB, og forteller at overgangen var helt smertefri.

– Det er hevet over all tvil at dette er en forbedring fra papirlistene, nå har vi full oversikt, alltid.

Tidligere brukte de papirlister på alle byggeplasser, som daglig ble fulgt opp av formannen. I ukentlige vernerunder fulgte HMS-avdelingen opp listene, men det var ikke mulig å ha full kontroll over at alle som registrerte seg.

 

– Nå som vi har gått over til elektroniske lister kan vi være trygge på at alle som jobber på byggeplassen er registrert, og det er trygt å vite at vi imøtekommer kravet om HMS-kort fra tilsynsmyndighetene.

 

POB Entreprenør er en mellomstor entreprenør med nedslagsfelt i den sørlige landsdelen. De jobber mot næringskunder i privat sektor, og utfører totalentrepriser på nybygg, rehabilitering, service, samt betong.

 

POBny

Infobric har den enkleste og beste løsningen 

POB Entreprenør bestemte seg for å gå over til elektroniske mannskapslister, da endringene i byggherreforskriften opprinnelig skulle tre i kraft, juli 2016.

 

– Det var i utgangspunktet kravet fra myndighetene som gjorde at vi valgte å legge om, kombinert med at vi ønsket bedre kontroll. Grunnen til at vi valgte mannskapsregistrering fra Infobric, er at det er den letteste løsningen, og den som fungerer best ute på byggeplassen av alle vi har prøvd, forteller Høisveen.

 

POB Entreprenør har valgt å montere Regboksen ved HMS-tavla, hvor annen viktig informasjon også deles. Det er et naturlig sted for de ansatte å passere i løpet av arbeidsdagen.

Enkelt for de ansatte

– Alle våre ansatte opplevde overgangen som lettvint og fin, en klar forbedring i forhold til papirlistene. Når vi er på kontroll er det ekstremt sjeldent folk ikke er registrert, i forhold til tidligere. For oss i administrasjonen har dette vært en kjempefordel, vi er alltid pålogget og trenger bare ta med iPaden på byggeplassen – så har vi full kontroll.

 

Underletter HMS-arbeidet

POB Entreprenører jobber aktivt med HMS-arbeid, og etterstreber hele tiden å bli enda bedre.

 

– Nå har vi helt klart mye bedre kontroll på hvem som er på byggeplassen til enhver tid, samtidig som vi vet at vi imøtekommer kravene fra tilsynsmyndigheter. Det er komfortabelt å vite at vi har full kontroll.

 

Det beste med å ha gått over til elektroniske mannskapslister, avslutter Høisveen, er at de nå har full kontroll over hvem som er på byggeplassen, at de riktige personene er der, samt at de imøtekommer kravet fra Arbeidstilsynet på en enkel måte.

Slik fører POB Entreprenører elektroniske mannskapslister på byggeplassen:

 

Er du interessert i Infobrics systemer? Kontakt oss her.

POB Entreprenør har valgt:

Infobric Regboks

Webtjenesten Ease

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.