Infobric app "Ease CheckIn"
Kundeprosjekt

Sandå Norrköping AB har valgt Infobric app

I Sverige ble lovkravet om elektroniske mannskapslister innført i januar 2016.

Sandå Sverige AB er en malermester med 70 lokalkontor rundt om i Sverige, og teller 2000 ansatte. Daglig leder for en av avdelingene, Sandå Norrköping AB, Henrik Börkén forteller at overgangen til elektroniske mannskapslister gikk svært smidig.

– De fleste andre byggherrer vi jobbet under brukte Inforbrics systemer, og etter deres anbefaling valgte vi det samme. Vi fikk også høre at de hadde en app, og da ble valget enkelt.

Infobric Sverige har i lang tid levert appen Ease CheckIn, som nå er tilgjengelig i Norge.

Med appen kan du raskt og enkelt registrere din tilstedeværelse med en smarttelefon. Ease CheckIn oppdaterer automatisk de elektroniske mannskapslistene, og informasjonen ligger tilgjengelig i nett-tjenesten Ease.

Bruker både Regboks og app for elektroniske mannskapslister

Sandå Norrköping AB brukte allerede et nettbasert system for å holde oversikt over tidsbruk og utstyr når de var ute på jobb. Derfor var overgangen svært smidig, da de ansatte allerede var vant med å registrere seg.

Sandå Norrköping AB bruker både Ease CheckIn og enheten Regboks elektronisk mannskapsregistrering, avhengig av hva som er mest hensiktsmessig på det aktuelle byggeprosjektet.

– Om vi jobber på større byggeplasser hvor det finnes personalrom og mange ansatte,  er det mer hensiktsmessig med Regboks. Det er vanskeligere å glemme, når man har en fysisk boks, forteller Börkén.

Infobric gir oss «ordning och reda»

Sandå Norrköping AB er ofte underentreprenør på større byggeplasser, og ansvaret for de elektroniske mannskapslistene ligger ofta hos byggentreprenøren eller byggherren, mange byggherrer velger likevel å delegere ut ansvaret for mannskapslistene til underentreprenøren.

Slik fører Sandå elektroniske mannskapslister på byggeplassen:

 

Er du interessert i Infobrics systemer? Kontakt oss her.

Sandå Måleri AB bruker:

Appen Ease CheckIn

Infobric Regboks

Webtjenesten Infobric Ease

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.