Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Vår reise.

Et problem, en smart løsning og viljen til å gjøre en forskjell. Historien om hvordan det hele begynte forklarer vår suksess. Nedenfor er noen viktige hendelser som gir en dypere innsikt i hvordan vi ble byggebransjens ledende digitaliseringspartner i Norden og Storbritannia.

2024

Infobric feirer 20-årsjubileum!

 

Ledergruppen styrkes av Marie Andersson (CHRO) og Caroline Rudbeck (sjef for markedsføring, merkevare og kommunikasjon). En ny bedriftsidentitet lanseres – komplett med en ny nettside.

2023

Infobric kjøper Hyrma, Intershare, Örndata og AppSys Rent og utvider dermed tilbudet mot utleiebransjen. En ny forretningsenhet innen opplæring og kompetanseutvikling etableres gjennom oppkjøpet av Jobsafe.

 

Stirling Square Capital blir ny majoritetseier i Infobric. Summa Equity og ledergruppen re-investerer som minoritetseiere.

2022

Flere Infobric-selskaper omprofileres til Infobric, inkludert AddMobile (Infobric Workorder), BuildSafe (Infobric Field) og EquipmentLoop (Infobric Equipment).

 

Infobric er kåret til Sveriges 5. største SaaS-selskap i Breakits årlige SaaS-rapport og er også rangert som 4. på listen når det gjelder vekst.

2021

Infobric fullfører oppkjøpet av AddMobile og MSite. AddMobile utvider Infobrics svenske tilstedeværelse med hovedkontor i Malmö, mens MSite representerer en ytterligere ekspansjon til det britiske markedet hvor Infobric nå har et sterkt fotavtrykk.

2020

Infobric fullfører flere oppkjøp inkludert TelliQ, EquipmentLoop, BuildSafe og en majoritetsandel i HMSREG. På dette stadiet brukes Infobric-løsninger på mer enn 33 000 byggeplasser på årsbasis med 100 000 månedlige abonnementer.

2019

Summa Equity kjøper en majoritetsandel i Infobric fra Jönköping Business Development. Ved å kjøpe Tempus AS og Blastmanager AS utvider Infobric sin virksomhet ytterligere i det norske markedet.

2017

Infobric tildeles den prestisjetunge Gasell-prisen for å være det nest raskest voksende og mest lønnsomme selskapet i Jönköping County. Infobric er også rangert blant Sveriges 50 raskest voksende teknologiselskaper av Deloitte.

2016

Infobrics produkter brukes nå på mer enn 15 000 byggeplasser. Lovkravet om elektronisk personalreskontro for ansatte i byggebransjen er lansert i Sverige, og posisjonerer Infobric som en viktig aktør for å muliggjøre etterlevelse.

2013-2015

I 2015 kjøper Jönköping Business Development omtrent 80 prosent av de utestående aksjene i selskapet, mens Scope Capital solgte hele posisjonen.

 

I 2014 når Infobric milepælen på 1 000 byggeplasser som bruker Infobric-produkter. Infobric fortsetter å ekspandere på tvers av arbeidsplasser i Sverige, Norge, Finland og Storbritannia.

 

Infobric går også inn på det finske markedet.

2010

SafeTool endrer navn til Infobric og går inn i det norske og britiske markedet. Infobric begynner å tilby lokasjonsadministrasjonsløsninger og begynner reisen til å bli et SaaS-selskap.

2009

Under den globale finanskrisen fra 2008 til 2009, investerer Infobric tungt i forskning og utvikling for å utvikle nye løsninger. Noen av de største nordiske byggefirmaene deltar i utviklingsprosessen.

2008

SafeTool utvider geografisk ved å åpne sitt andre kontor, lokalisert i Stockholm, og utvide organisasjonen ytterligere ved å ansette nye nøkkelmedarbeidere. Scope Capital investerer i selskapet og blir majoritetseier.

2007

SafeTool utvider sin produktportefølje og kan på dette tidspunktet tilby et bredt spekter av løsninger (inkludert både maskinvare og programvare) for å vidre sikre byggedrift.

2006

SafeTool implementerer det første prosjektet rettet mot sikkerhetsspørsmål for å sikre at kun autoriserte personer hadde tilgang til byggeplasser. Gjennom ID06, byggebransjens egen identitetskortstandard for tilgang og rapportering av fremmøte, er SafeTool med på å utvikle et helt nytt inngangs- og passasjesystem.

2004

Infobric er født i en kjeller i Science Park i Jönköping i Midt-Sverige. Opprinnelig kjent som SafeTool, er selskapet grunnlagt for å håndtere tyveri av arbeidsplassutstyr.

Mer om oss.

Ledelse og styre

Les mer om Infobrics ledergruppe, styre og majoritetseier.

Nyhetsrom

Få siste nytt og oppdateringer fra oss her.

Karriere

Nysgjerrig på å jobbe i Infobric? Les mer om vår kultur og tilgjengelige roller her.

Tilbake
Lukk