Close
Back
Close

Welcome
to a world
of Ease.

Alle prosjekter har utfordringer når mennesker, materialer og utstyr samhandler. Vi har besluttet å gjøre dem så små vi kan. Med våre digitale tjenester blir administrasjonen enklere, slik at det blir bedre sikkerhet og effektivitet. I vårt fleksible tilbud kan du velge de tjenestene du trenger. Verken mer eller mindre.

Tjenesteområdene våre i Norge.

Construction – kontroll av tilstedeværelse, adgangskontroll og leverandørkjede

Tilgjengelighet behøver ikke å bety lavere sikkerhet. Ease Construction gir deg full kontroll over hvem som er på arbeidsplassen din og gir deg mulighet til å kontrollere hvilke rettigheter de har. Den digitale plattformen gir enkel tilgang, enkel administrasjon av mannskapslister og access, samt en komplett oversikt over leverandørkjeden.

Time – gjør det lettere med regnskap og oppfølging av timer.

Time gjør regnskap og oppfølging av timer enklere. Vår løsning integrerer direkte med ERP-systemet og ved å gjøre administrasjonen enklere, vil bedriften spare både tid og penger. Tidsystemet fra Time er tilpasset etter behov med funksjoner for alt fra tidsrapportering, lønn og fakturering til kostnadsanalyser.

Blast – Gjør det både tryggere og enklere å sprenge.

Ease Blastmanager gjør det både tryggere og enklere å sprenge. Du kan få tilgang til tjenesten fra alle tilkoblede enheter og få hjelp med alt fra planlegging og risikoanalyser til beregning av eksplosiver og dokumentasjon. Ease Blastmanager har alle funksjonene du trenger for å få full kontroll på sprengningsarbeidet. Dette gjør systemet nyttig både for mindre prosjekter og større veianlegg.

Vår visjon

Være en viktig byggestein i bærekraftig samfunnsbygging.

Construction

Få kontroll over byggeplassen digitalt.

Med Ease Construction får du digital oversikt og kontroll over det totale bildet på byggeplassen, men også helt ned på detaljnivå. Finn enkelt ut hvilke aktører som befinner seg på byggeplassen, hvem som har tilgang til hvilke brakker og containere og styr adganger. Du kan også ta i bruk en rekke smarte funksjoner som gir deg bedre arbeidsflyt og samtidig gjør byggeplassen sikker. Få en smidigere arbeidshverdag ved å jobbe smartere.

 

Time

Modulbasert tidssystem.

Tidsystemet består av en rekke moduler, som du står fritt til å velge blant. Det er enkelt å skalere opp og ned tjenesten med de modulene du måtte ha behov for. Tidsystemet passer derfor til både små og store arbeidsplasser. Vi hjelper deg med å tilpasse tidsystemet til din virksomhet. 

Om koncernen.

Infobric Group er en Nordisk digitaliseringspartner for bærekraftig samfunnsbygging.

Vi tilbyr en verktøykasse med nøkkelferdige tjenester som er klar til å bli integrert i de digitale økosystemene til kundene våre. Misjonen vår er å skape bærekraftige arbeidsplasser, der tjenestene vi leverer gjør jobben sikrere og enklere for hundretusener av mennesker hver eneste dag. Samtidig bidrar vi til sunn konkurranse mellom selskapene. Infobrics er eid av Summa Equity, som investerer i løsninger for globale utfordringer innen bærekraft.

Kontakt oss.

 Infobric Norge

Sammen vil vi gjennomgå behovene dine for en tryggere og mer effektiv arbeidsplass.

Back to store
Close