Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Systemkonsulent – Infobric Time

Tid er verdifullt, men vet vi virkelig hvor verdifullt?
Tenk å kunne jobbe med tid, effektivisering av oppgaver, kryssmåle mellom operasjoner og avdelinger. Her er din mulighet!

Du er den som ser verdien av detaljert tidsstyring.

Den som er like god på kartlegging av kundebehov og ser muligheter andre ikke engang har tenkt på. Som trigges av å jobbe i krysningspunktet der teknologi treffer menneskene hvor du er rådgiver og sparringspartner. Og ikke minst; har en lidenskap for systemløsninger og teknologi.

 

Erfaringen din er gjerne fra noen år som teknisk rådgiver – fortrinnsvis med softwareløsninger. Den tekniske innsikten er godt over gjennomsnittet, og det passer perfekt i vår digitale hverdag. Om du kan vise til fagkunnskap innen ERP/HR/Lønn/Tid er det en fordel. Som en del av arbeidet, vil du få mulighet til å bli kjent med nye mennesker i alle roller på alle nivåer.

 

Du er god til å bygge relasjoner og kommuniserer lekende lett med de du møter, og vet at du på denne måten vinner tillitt. Du tenker ikke på deg selv som en konsulent, men en som vil det beste for de rundt deg ved å anbefale løsninger du ser at kunden trenger – og du strekker deg langt for å møte kundens ønsker. I prosessene vil du være involvert i hele kundereisen, kartlegging, definere systeminnhold og eventuelle integrasjoner/ tilpasninger.

 

Rollen innebærer en del hands-on arbeid, men du vil også styre og innhente interne ressurser som muliggjør ferdigstilling av prosjektet. Det vil også forekomme arbeide på eksisterende kunder også, da i form av endringer på oppsett samt implementering av nye moduler/produkter/integrasjoner m.m.

 

Vi kan friste med fleksibel arbeidstid, høy påvirkningsgrad, fordelaktig lunsjordning, gode utviklingsmuligheter i et internasjonalt konsern med flotte moderne lokaler sentralt i Oslo.

Vi i Infobric vet at vi har et utrolig bra produkt og med solide eiere i ryggen har vi startet på en spennende moderniseringsreise. Og vi vet vi kommer til å lykkes.

Vi inspireres av hverandre og leter stadig etter nye talenter, -og nå tror vi at vårt nye talent er deg!

I denne rekruttering samarbeider vi med rekrutteringsfirmaet TopTemp

Kort om Infobric

Infobric Group er en Nordisk digitaliseringspartner for bærekraftig samfunnsbygging.
Vi tilbyr en verktøykasse med nøkkelferdige tjenester som er klar til å bli integrert i de digitale økosystemene til kundene våre. Misjonen vår er å skape bærekraftige arbeidsplasser, der tjenestene vi leverer gjør jobben sikrere og enklere for hundretusener av mennesker hver eneste dag. Samtidig bidrar vi til sunn konkurranse mellom selskapene. Infobric er eid av Summa Equity, som investerer i løsninger for globale utfordringer innen bærekraft.

Infobric Time er en systemspesialist som gir bedrifter bedre oversikt over tid, prosesser, oppgaver og personal i digitale løsninger på app, i Windows- eller i et web-basert administrasjonssystem. Vårt fokus har alltid vært å tilby våre kunder en løsning som forenkler interne prosesser og systemer. Med Infobric Time sparer våre kunder tid, reduserer kostnader og får full kontroll over egen virksomhet.

Tidsystemet er spesielt tilpasset bransjer hvor tidsregistrering og digitalisering av rutiner bidrar til økt lønnsomhet og konkurransedyktighet, inkludert industri og produksjon, entreprenører og olje, gass- og verft.

Tilbake
Lukk