Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Kunnskap og inspirasjon

Her kan du lese våre nyheter, pressemeldinger, artikler og kundecases samt se våre webinarer.

Filter
Nyhet
Arbeidsmiljø byggeplass HMSREG

Nå er HMS/KS systemet vårt integrert med HMSREG!

Prosjekter som har krav til å benytte seg av HMSREG har også krav til å forhåndsregistrere alle arbeidere som skal arbeide på byggeplassen. Ved å integrere Infobric og HMSREG har vi gjort denne prosessen enda enklere!

Les mer
Nyhet
Infobric Site byggearbeider

Informasjon om navneendringer.

Nå er det tydeligere i Infobric hvilken plattform du jobber i. Du logger deg på og jobber i nettjenestene som vanlig. Dette gjør vi for å synkronisere navnene på alle plattformene i Infobric Group, og dermed skape et enhetlig tilbud og gjøre det enklere for deg som kunde også å forstå hva vi tilbyr.

Les mer
Nyhet
Kvinne byggeplass

Nyheter i Infobric Field!

Infobric Field styrker sin HMS/KS-leveranse til bransjen. Bedre innsikt i data på prosjektnivå, kvalitetsavvik og rapporter med skreddersøm.

Les mer
Nyhet
Byggeplass

Nå har vi lansert nye funksjoner innen HMS/KS!

Digitale tjenester og smarte funksjoner som hjelper deg å holde styr på enkeltpersoner og selskaper. Åpenhet og kontroll på alle nivåer.

Les mer
Nyhet
oppdatert app Ease CheckIn

Nye Ease CheckIn er her!

Kontinuerlige oppdateringer på vår brukervennlige app. Lettere tilgang til informasjon om arbeidsplassen og dens funksjonsutvalg. Navigasjon og knapper er forbedret og kartet har fått et større fokus på å tilrettelegge for prosjekter som bruker geofence. Påminnelsesfunksjonen har også blitt enda mer nøyaktig. Påminnelser dukker bare opp når du virkelig har glemt å sjekke inn eller ut – uansett om du sveiper på mobilen eller scanner HMSkortet ditt mot en regboks eller kontrollboks.

Les mer
Nyhet
Sende fellesmelding byggeplass

Nå kan du sende meldinger til alle på byggeplassen

Meldingsfunksjon i Ease CheckIn gjor det mulig å sende meldinger til alle som er tillknyttet arbeidsplassen og bruker appen Ease CheckIn. Å kunne sende meldinger til alle ansatte via Ease CheckIn underletter informasjonsflyten, enten det er for å hastemelde en fare eller bare for å minne om at det tilbys kaffe.

Les mer
Nyhet
Geofence Infobric app

Geofence sikrer korrekte mannskapslister

Aktiver geofence for innsjekking på prosjekter. Geofence sikrer arbeidernes fysiske tilstedeværelse på arbeidsplassen ved innsjekk. Dette bidrar til at man kan være trygg på å ha en korrekt mannskapsliste på prosjektet.

Les mer
Nyhet
Skjermbilde Addmobile

Infobric Group kjøper Addmobile

Infobric kjøper AddMobile. Vi utvider tilbudet med tjenester innen prosjektledelse, og ytterligere bidrar til å bygge et bærekraftig samfunn.

Les mer
Nyhet
Arbeidere på Mobil app byggeplass

Nå får du samordningsskjema i Infobric Site

På bygge- og anleggsplasser der flere aktører utfører arbeid på samme sted, er det krav fra Arbeidstilsynet om samordning av HMS-arbeid. Samordningsskjemaet kan ofte ta tid å oppdatere løpende og du må være trygg på at du har riktig informasjon. Vi har gjort samordningsskjemaet enkelt for deg i Infobric Site. Med et tastetrykk får du oversikt over hvem som er omfattet av samordningen, og skjemaet er fortløpende ajourført.

Les mer
Webinar
Webinar Infobric

Webinar 17. mars

Vi inviterte til webinar for å dele kunnskap som kan bidra til å lette arbeidet i byggebransjen. Panelister fra HMSREG, Infobric Site og BuildSafe presenterte hvordan digitale verktøy hjelper deg med å øke kontrollen, slik at du fortsatt kan jobbe effektivt og er forberedt på endringer i restriksjoner.

Les mer
Kundereferanse
Skagstind ESL adgangskontroll

«Det har fungert veldig bra for oss»

Skagstind så behovet for adgangskontroll, vi møtte Mathias Bevolden fra Skagstind-gruppen for å høre hvorfor løsningen ble Ease Smart Lock. En viktig funksjon var også registrering av mannskap. Byggherreforskriften § 15 stiller krav til elektronisk mannskapsliste, som gjør at Skagstind må sørge for å ha kontroll over hvem som er på byggeplassen. Dette rapporteres månedlig av Skagstind til byggherre, og registrering med appen gjør det enkelt å sende inn nødvendig dokumentasjon.

Les mer
Fortsett å handle
Lukk