Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Mobil åpning av kjøreporter og rondeller

Bruk fjernåpning i Ease CheckIn-appen for å forenkle inn- og utgang på byggeplassen. Porter og rondeller åpnes enkelt - også på distanse.

Forenklet åpning av porter og dører.

Bruk fjernåpning i Ease CheckIn-appen for å forenkle besøk på byggeplassen. Døren eller porten åpnes ved hjelp av ett tastetrykk – også på avstand. Hensikten er for eksempel å slippe en besøkende inn på arbeidsplassen uten å måtte gå til døra eller porten og lese et kort. Ingen oppmøteregistrering logges.

Les mer om Ease CheckIn
Les mer om Ease CheckIn

Åpne enkelt med appen.

For å åpne dører og porter eksternt, kreves tilgang i henhold til tradisjonell rettighetsstyring i Infobric Site. I tillegg må innstillingen «Tillat fjernåpning av porter og dører fra Ease CheckIn-appen» aktiveres på individnivå. Denne innstillingen vises på "Avansert"-siden i en persons detaljvindu.

Når innstillingen er aktivert, er menyvalget "Porter" synlig på arbeidsplassen i Ease CheckIn-appen. For å åpne en dør eller port, må du vite serienummeret ved første åpning. Fjernåpning bør kun brukes av noen få pålitelige personer.

Åpne kjøreporten.

For å åpne kjøreporten må innstillingen "Tillat fjernåpning av kjøretøyport med Ease CheckIn-appen" være aktivert på individnivå. Denne innstillingen vises på "Avansert"-siden i en persons detaljvindu.

Når innstillingen er aktivert, er menyvalget «Kjøreport» synlig på arbeidsplassen i appen. For å åpne en kjøreport må du vite serienummeret. Fjernåpning bør kun brukes av noen få pålitelige personer.

Smarte funksjoner i Infobric Site

Virtuelt gjerde med Geofence

Aktiver kravet om å være tilstede innenfor et digitalt avgrenset område når du sjekker inn med appen. Med virtuelle gjerder rundt prosjektet kan du være sikker på at alle er på stedet når de sjekker inn, slik at du har en oppdatert oppmøteliste ved evakuering.

Les mer
Åpne dører og porter med mobiltelefonen

Håndtering av inn- og utstrømming av transportkjøretøyer og besøkende kan være komplisert - vi har gjort det enkelt! Bruk fjernåpning for å åpne dører til boder og våre personlige porter og kjøretøyporter med appen – uansett hvor du er.

Les mer
Nå ut til alle med meldingsfunksjon

En utfordring på en byggeplass er å nå alle med viktig informasjon. Meldingsfunksjon i Infobric Site lar nettstedadministratorer sende meldinger til alle. Funksjonen sørger for at alle får samme informasjon samtidig.

Les mer
Plass- og tidsinnstilte påminnelser

Angi tidsbaserte og stedsbaserte påminnelser i Ease CheckIn-appen for innsjekking og utsjekking i et geofence-område. Påminnelsen ringer som et varsel på telefonen på valgt tidspunkt hvis du glemmer å sjekke inn eller ut.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan oppretter og avslutter jeg en arbeidsplass i Infobric Site?

Det er to måter å gjøre dette på. Du kan enten sende en bestilling til oss, så hjelper vi deg, eller gjennom en systemadministrator for din systemklient.

Hvordan oppretter jeg brukerkonto?

Det finnes to måter å gjøre dette. Enten gjennom en bestilling til oss i Infobric, så hjelper vi deg, eller gjennom en brukeradministrator for din systemklient.

Jeg er ny kunde, hvordan registrerer jeg meg?

For å få full tilgang til sin systemklient kreves en grunnavtale. Dette gjelder både nye og eksisterende kunder av Infobric.

Hvordan legger jeg til og tar bort en regboks?

For å legge til en regboks i Infobric Site, trenger du rettigheter som konfiguratør på arbeidsplassen.

Kontakt meg

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Fortsett å handle
Lukk