InfobricConstructionSupportInstallasjon

Infobric Help Center

Tillbaka

Installasjon

• Installasjon av kortleser

For innlesing av kort til Ease brukes kortleser med tilhørende program og driver. Last ned og installer driver og installer deretter Simple Infobric Reader. OBS! Installasjonen krever administrasjonsrettigheter for aktuell datamaskin. Dersom du arbeider via fjernskrivebord (f.eks. via Citrix) må du kjøre programmet på din lokale datamaskin i stedet.

Läs mer

• Anti-passback – rotasjonsport

Anti-passback er en instilling for den ventetiden som må være, før neste passering kan foretas med samme kort. Dersom du drar kortet på rotasjonsgrindens leser, kan du ikke passere med samme kort innen den tidsrammen du har bestemt i nettjenesten Ease. Alle som er innlogget i Ease kan aktivere Anti-passback, men som oftest er det konfiguratoren i sa

Läs mer

• Koblingsskjemaer elektronikk

Dokument og manualer Regboks, elektronisk mannskapsliste Regboks 240 – elektronisk mannskapsliste, Produktblad Regboks 240 – Spesifikasjoner Dørlås Dørlås – Kontrollboks 395 – Produktblad Dørlås – Kontrollboks 395 – Koblingsskjema Rotasjonsport Rotasjonsport – Kontrollboks 395, Produktblad Rotasjonsport – Kontrollboks 395, Installasjon Rotasjonsport

Läs mer