Legg til og fjern administrator

En arbeidsplass kan ha en eller flere systembrukere med rollen som plassadministratør og/eller konfiguratør.

Plassadministratør

Systembrukere som administrerer arbeidsplassen i Infobric Ease. Rollen kan bla. legge til flere plassadministratører og konfiguratører, skape persongrupper og skjema for å håndtere rettigheter, samt legge til nye personer på arbeidsplassen. Les hurtigguiden for plassadminstratører om du vil ha mer informasjon om denne rollen.

Konfiguratør

Systembrukere som bla. konfigurerer arbeidsplassen og deres enheter. Les hurtigguiden for konfiguratør om du vil ha mer informasjon om denne rollen.

Legg til plassadministratør eller konfiguratør på arbeidsplassen

En plassadminstratør kan legge til systembrukere til arbeidsplassen under forutsetning av at systembrukeren allerede er opprettet på systemklienten som arbeidsplassen tilhører. For å legge til en helt nye systembruker må en systemadminstratør kontaktes. Systemadminstratøren har ansvar for å skape nye systembrukere.

Slik gjør du det:

  1. Gå til ease.infobric.no og logg inn med brukernavn og passord.
  2. Velg den arbeidsplassen som systembrukeren skal legges til på i feltet Arbeidsplass i menyen. Har du kun tilgang til en arbeidsplass er denne forvalgt.
  3. Klikk på Arbeidsplass i feltet Innstillingar i menyen. Vinduet Arbeidsplass vises.
  4. Klikk på Systembrukere i feltet Innstillingar i menyen. Nå vises to lister, en med plassadministratør og en med konfiguratører.
  5. Klikk på Legg til platssadministratør eller Legg til konfiguratør i feltet Systembrukere i menyen avhengig av hva du vil gjøre. Et vindu for å velge systembrukere vises.
  6. Marker systembrukeren i listen. Filtrer eventuelt listen ved hjelp av etternavn og fornavn. Mangler systembrukeren i listen må systemadministratøren kontaktes for å opprette en ny systembruker.
  7. Klikk på knappen Legg til. Systembrukeren vises nå blant valgte plassadminstratører resp. Konfiburatører avhengig av hvilken rolle du tidligerere har valgt å legge til.
  8. Klikk på knappen OK. Vinduet lukker seg.
  9. Klikk på spar og steng i menyen når du er ferdig. Vinduet stenges.

Fjern en plassadministratør eller konfiguratør på arbeidsplassen

Hvis du vil fjerne en Plassadminstratør eller Konfiguratør fra en arbeidsplass, gjør du det fra samme skjermbilde hvor du legger til dem. Klikk på det svarte krysset lengst til høyre for den systembrukeren du vil slette, og klikk deretter Lagre og Lukk. Koblingen mellom systembrukeren og arbeidsplassen er nå borte. Brukeren er imidlertid fortsatt med i Ease, og er tilgjengelig for å legge til igjen på andre arbeidsplasser.

Hurtigguider for Infobric Ease:
•    Last ned Infobric Ease Hurtigguide for plassadministratorer
•    Last ned Infobric Ease Hurtigguide for installasjon

Kontakt oss

Kontakt kundeservice

Åpningstider

Ukedager 07:30 – 16:30

Kontakt oss via e-post
Kontakt oss via telefon: 400 01 451

Andre åpningstider

Dagen før julaften, nyttårsaften og langfredag: 07:30 – 12:00

Helligdager: Stengt

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.