Persongrupper og personer

Den som er plassadministrator behandler persongrupper og personer i nettjenesten Infobric Ease. Persongrupper brukes til å dele inn personer og gi dem egnede rettigheter. Personer kan legges til på flere forskjellige måter.

Opprette persongrupper

Persongrupper brukes til å dele inn personer og gi dem egnede rettigheter. Hovedgrupper er øverste nivå og i dem kan undergruppene plasseres. Opprett ønsket antall persongrupper etter behov og det som stemmer best overens med arbeidsplassen.

 1. Gå til ease.infobric.no og logg inn med brukernavn og passord.
 2. Velg den arbeidsplass som regboksen skal kobles til i feltet Arbeidsplass i menyen.
 3. Klikk på Personer blant hovedalternativene.
 4. Klikk på Persongrupper i menyen. Dialogruten Grupper vises, og i den kan Grupper legges til, tas bort, endres og sorteres om.
 5. Klikk på Lagre og lukk menyen når du er klar. Dialogruten lukkes.
 6. Klikk på Oppdatere enheter i menyen, for å distribuere endringer til enhetene på arbeidsplassen.

Legg til personer

Personer kan legges til på flere måter. Har du tilgang til personens kort, bør personen legges til fra kortleseren. Har personen vært koblet til tidligere arbeidsplasser, kan det foretas en søking. Du kan også legge til personer manuelt. Bruker du regboks og/eller mobilappen Ease CheckIn for tilstederegistrering på arbeidsplassen, kan personene legges til automatisk ved første gangs innsjekking, se instruksjoner her.

 1. Gå til ease.infobric.no og logg inn med brukernavn og passord.
 2. Velg den arbeidsplass som personen skal kobles til i feltet Arbeidsplass i menyen.
 3. Klikk på Personer blant hovedalternativene.
 4. Klikk på Legg til i menyen. Tre alternativer vises: Manuelt, Fra kortleser og Gjennom søking.
  Velg det alternativet du vil foreta og følg instruksjonene i dialogruten som vises. For å lese inn personens kort, må drivrutiner og tilhørende programvare installeres, se informasjonen til høyre.
 5. Når du har lagt til de personer som ønskes, klikk på Oppdatere enheter i menyen, for å distribuere endringer til enhetene på arbeidsplassen.
Kontakt oss

Kontakt kundeservice

Åpningstider

Ukedager 07:30 – 16:30

Kontakt oss via e-post
Kontakt oss via telefon: 400 01 451

Andre åpningstider

Dagen før julaften, nyttårsaften og langfredag: 07:30 – 12:00

Helligdager: Stengt

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.