UE-Kjede

UE-kjede er en tjeneste i Infobric Ease som gir en oversikt over hvilke underentreprenører som er aktive på byggeplassen, og brukes til å spore forholdet mellom alle entreprenørene. UE-kjede kan brukes med bedriftsadministrasjon, der inviterte entreprenører kan bekrefte sitt forhold til andre aktører og eventuelt innrapportere sine underentreprenører. En prosess som gjør det mulig å delegere oppbygging av UE-kjeden. Inviterte entreprenører kan da bekrefte sitt forhold til andre aktører og eventuelt innrapportere sine entreprenører, hvis man har tillatelse til å leie inn andre underentreprenører.

Hurttigguide til UE-kjede:

Informasjon til berørte parter

Om det er tatt en sentral beslutning om å aktivere tjenesten UE-kjede på en eller flere bygg- og anleggsplasser, bruk denne informasjonen til å beskrive tjenesten og hva den innebærer for plassledelsen.

For å informere underentreprenører i forkant om at det forventes at de registrerer sitt og sine kontraktsforhold på bygge- og anleggsplassen, bruk denne informasjonen om tjenesten og hva den innebærer for operative underentreprenører.

Kontakt oss

Kontakt kundeservice

Åpningstider

Ukedager 07:30 – 16:30

Kontakt oss via e-post
Kontakt oss via telefon: 400 01 451

Andre åpningstider

Dagen før julaften, nyttårsaften og langfredag: 07:30 – 12:00

Helligdager: Stengt

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.