App for små og kortvarige byggeprosjekter – ROT

Byggherreforskriften stiller krav til elektronisk føring av mannskapslister. Byggherreforskriften gjelder uavhengig og varighet og omfang så lenge bygge- eller anleggsarbeidet er av midlertidig eller skiftende karakter. For prosjekter  som krever få ansatte til å gjøre jobben; ROT-jobb, serviceoppdrag og mindre vedlikeholdsoppdrag kan markedets stasjonære løsninger oppleves som dyrt.

Med appen EaseCheckIn fra Infobric kan mannskap enkelt registrere seg ut og inn på egen mobil, du slipper investeringskostnader og abonnementet løper ikke når prosjektet er avsluttet.

Snittpris på 12 kroner dagen

Appen Ease CheckIn er gratis å laste ned, og det du betaler for er abonnement for webtjenesten Ease som håndterer dine mannskapslister. Her kan du enkelt hente ut mannskapslister ved inspeksjon fra arbeidstilsynet eller i nødssituasjoner.

Abonnementet på webtjenesten Ease koster fra 10 kroner dagen (uforpliktende avtale påkrevet), og snittprisen for et mindre byggeprosjekt er rundt 12 kroner dagen (uten avtale) når appen er i bruk.

Den enkleste måten å få en pris på dittapp-prosjekt, er å kontakte oss i Infobric. Vi bistår deg med å finne den løsningen som er mest hensiktsmessig for dine behov.

Abonnementet blir hvilende når prosjektet er avsluttet

For deg som driver periodisk arbeid hvor det kan gå tid mellom oppdragene, anbefaler vi appen for elektronisk mannskapsregistrering. Det er den mest hensiktsmessige løsningen.

Appen, og betalingen, blir hvilende mellom oppdragene dine. Du betaler for 7 dager av gangen, fremfor hele måneden. Du kan også ha flere byggeprosjekter tilgjengelig i appen, så dersom du jobber flere ulike steder, kan du enkelt bytte arbeidsplass for å sjekke inn på riktig sted.

Se hva du sparer på ved å bytte ut Excel med Infobric.

Byggeprosjekt som krever få mann?

Vi snakker stadig med små entreprenører som føler det går unødvendig mye tid til å føre mannskapslister når de bare er to-tre mann på jobb. En byggekortleser oppleves unødvendig dyrt når man til enhver tid har oversikt over hvor kollegaene befinner seg. Loven krever likevel elektronisk føring av de ansatte på bygg- og anleggsplassen, og i disse tilfellene anbefaler vi alltid appen.

De ansatte laster ned appen gratis på sin mobil, og sjekker seg enkelt inn og ut med et tastetrykk når de kommer og går. Enklere blir det ikke!

Elektroniske mannskapslister for ROT-jobb

Selv om entreprenører med typiske ROT-jobb: rehabilitering, ombygging og vedlikehold, er unntatt kravet når det gjelder forbrukerforhold, må de fortsatt etterleves i næringsforhold

For ROT-jobb av mindre størrelse eller med varierende oppdragsvarighet, er vår app en enkel måte å oppfylle lovkravet på.

Har du behov for en løsning for å føre elektroniske mannskapslister på en mindre bygg- og anleggsplass, ved periodisk arbeid, vedlikehold eller ROT-jobb? Ta kontakt med oss i Infobric, og vi hjelper deg i gang.

Kontakt oss

Kontakt kundeservice

Åpningstider

Ukedager 07:30 – 16:30

Kontakt oss via e-post
Kontakt oss via telefon: 400 01 451

Andre åpningstider

Dagen før julaften, nyttårsaften og langfredag: 07:30 – 12:00

Helligdager: Stengt

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.