Infobric Ease Checkin app for adgangskontroll

Byggebransjens mest brukte app for elektroniske mannskapslister

Appen Infobric Ease CheckIn som nylig ble lansert i Norge er i dag den mest nedlastede appen for elektroniske mannskapslister i Sverige.  Statistikken viser at appen rangeres på topp 10 i Google Play og topp 20 i App Store innen kategorien næringslivsapper.

Infobric Ease CheckIn er for øyeblikket nummer syv på listen over de mest nedlastede næringslivsapper for Androide og på ellevte plass i samme kategori for iOS apper. Det er en trygghet for norske bygge- og anleggsplasser at appen de velger er godt innarbeidet i bransjen.

Fakta om app Ease CheckIn

  • Gratis å laste ned til smarttelefon
  • Brukerkonto er registrert med lovpålagt HMS-kortnr.
  • Mannskapet sjekker inn og ut med et tastetrykk

Digitale verktøy møter bransjens behov

”Byggebransjen digitaliserer for å møte fremtidens utfordringer. Vårt mål er å ligge i forkant og bidra med digitale verktøy som møter bransjens behov. Rangeringen viser at vi har lykkes med å ta frem noe som fungerer i deres daglige arbeid” sier Line Pedersen i Infobric AS.

Appen gjør det enklere å møte lovkravet

Ease CheckIn er utviklet for passe inn i en moderne digital byggebransje. Appen gjør det enkelt for brukerne å registrere sin tilstedeværelse på bygge og anleggsplassen med smarttelefon. Elektroniske mannskapslister og registrering av HMS-kortnummer ble lagt til som et lovkrav i ny byggherreforskrift §15 som trådte i kraft 1. juli 2017. Appen er et lavterskeltilbud for å komme i gang med digitalisering av mannskapslistene og passer spesielt godt for anlegg hvor prosjektet strekker seg over en lang distanse, mindre og åpne byggeplasser eller kortere oppdrag.

Suksess i Sverige

Lovkravet om digitale mannskapslister ble innført i Sverige 1. januar 2016. Appens suksess i nabolandet, viser at dette er et godt verktøy for bygg- og anleggsbransjen, også her til lands. Appen gir full oversikt over hva som skjer på byggeplassen

”Med appen er det enkelt å holde mannskapslisten oppdatert uten behov for ekstra utstyr. Det gir mindre administrasjon på bygge-  og anleggsplassene. Appen kommuniserer direkte med webtjenesten Infobric Ease som gir full oversikt over hva som skjer på arbeidsplassen og mulighet til å fjernadministrere byggeprosjektet. ” avslutter Line Pedersen.

For nærmere informasjon, ta kontakt med:

Marie Skeppstedt – Marknadschef Infobric
Tlf. +46 707 88 56 15

E-post: marie.skeppstedt@infobric.se 


Om Infobric

Infobric utvikler systemer som øker sikkerheten og gjør bygge- og anleggsplassene mer effektive. Tjenester og produkter brukes for tiden på 10.000 bygge- og anleggsplasser, både I Norge og andre land. Selskapet har ca 60 ansatte og hovedkontoret ligger i Jönköping. Infobric er en akkreditert leverandør av industristandard ID06. Les mer om Infobric på www.inforbric.no.

Kontakt oss

Kontakt kundeservice

Åpningstider

Ukedager 07:30 – 16:30

Kontakt oss via e-post
Kontakt oss via telefon: 400 01 451

Andre åpningstider

Dagen før julaften, nyttårsaften og langfredag: 07:30 – 12:00

Helligdager: Stengt

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.