Fordelene med elektronisk mannskapsliste

Med elektroniske mannskapsliste får du mange fordeler som gjør det enklere for deg å administrere og ha kontroll over brutto tidsforbruk. Med dette kan du som entreprenør kontrollere tilsendt faktura fra dine underleverandører mot faktisk tidsforbruk på byggeplass i webtjenesten Ease. Dermed har du til enhver tid oversikt i sanntid over tidsforbruket i den elektroniske mannskapslisten og hva som skal faktureres.

Hos Infobric får du effektive og digitale løsninger som gjør mer enn bare å tilfredsstille kravene i byggherreforskriften.

Møt kravet og velg elektronisk mannskapsliste hos Infobric

Få fullstendig oversikt over flere aspekter ved din byggeplass, dette er til fordel både for deg og alle involverte i et byggeprosjekt. Velger du elektronisk mannskapsliste fra oss får du  følgende fordeler:

  • Enkel og rask registrering av tilstedeværelse på bygg- og anleggsplassen med  HMS-kortet
  • Styr adgang til maskiner, porter og dører
  • Enkel oppfølging av leverandørfakturaer og kontroll på alle prosjekter
  • Trygt skysystem for enkel fremvisning og uttak  av mannskapslister ved kontroll og om en nødsituasjon skulle oppstå

Last ned appen for elektronisk mannskapsregistrering

Med Ease CheckIn app på smarttelefon er registrering av tilstedeværelse raskt, rimelig,  og enkelt. Ved hjelp av appen kan du håndtere flere bygge- og anleggsplasser samtidig og se historikk på dine registreringer. Appen hjelper deg med å møte kravet i byggherreforskriften §15.

Appen er gratis å laste ned, ingen bindingstid og ubegrenset antall brukere og du finner den her:

Har du spørsmål om føring av elektronisk mannskapsliste? Kontakt oss i Infobric, og vi hjelper deg med det du måtte lure på.

Kontakt oss

Kontakt kundeservice

Åpningstider

Ukedager 07:30 – 16:30

Kontakt oss via e-post
Kontakt oss via telefon: 400 01 451

Andre åpningstider

Dagen før julaften, nyttårsaften og langfredag: 07:30 – 12:00

Helligdager: Stengt

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.