Elektronisk mannskapsliste

Byggherreforskriften har utarbeidet et punkt hvor det stilles krav om elektronisk oversikt over mannskapet på byggeplassen. Hensikten med dette er at du til enhver tid skal kunne gjøre rede for hvem som befinner seg på, og er i arbeid på byggeplassen. Med andre ord, alle skal bære med seg det lovpålagte HMS-kortet inn på en byggeplass og skanne seg inn og ut. I tillegg får du forenklet prosessen med å følge opp leverandørfakturaer og ha full kontroll på alle prosjekter. Skulle en nødsituasjon oppstå er en oppsamlingsliste kun et tastetrykk unna.

Fra 1. juli 2017 krever byggherreforskriften § 15 at oversiktslister skal føres elektronisk, og kontrolleres daglig.

Samfunnsansvar

Det flere ikke tenker over er at å bekjempe sosial dumping og annen arbeidslivskriminalitet er et ansvar alle i byggebransjen har. Med bakgrunn i dette, er det ingenting å vente på – kom i gang med elektronisk mannskapsliste nå. Da er du med og tar et samfunnsansvar.

Regboks og nettjenesten Ease

Infobric tilbyr markedets mest brukervennlige og velprøvde byggekortleser med vår Regboks og nett-tjenesten Ease. Systemet er utviklet spesielt for bruk innenfor bygg og anlegg og kan skaleres opp med flere nyttige funksjoner. Dette gir en svært brukervennlig elektronisk registrering av tilstedeværelse og oppfyller myndighetenes krav. Systemet leser den enkeltes lovpålagte HMS-kort og kan brukes umiddelbart.

Følgende punkter blir registrert og er inkludert i våre tjenester, helt i tråd med byggherreforskriftens § 15:

  • Navn og adresse på bygge- eller anleggsplassen
  • Navn på byggherren, eventuelt prosjektleder
  • Navn på arbeidsgivere eller enmannsbedrifter
  • Organisasjonsnummer
  • HMS-kortnummer

Bruk app for enkel mannskapsregistrering

Med appen Ease CheckIn kan du raskt og enkelt registrere din tilstedeværelse på bygge- eller anleggsplassen med mobilen din.

Appen er gratis å laste ned, og du finner den her:

Enkelt å komme i gang

Velger du å leie, slipper du å tenke på oppkobling av Regboksen til nett-tjenesten Ease. Dette gjør våre utleiepartnere for deg. Dersom du velger å kjøpe alt av utstyr direkte fra oss, er det også svært enkelt. Selve Regboksen skrus på plass, deretter registrerer du byggeprosjektet på www.infobric.no slik at du kan koble deg opp mot nettjenesten. Her kan du se demo-videoen om hvordan komme i gang med Infobric.

Pris for byggekortleser for elektronisk mannskapsregistrering

Bestem selv om du vil leie hos en av våre utleiepartnere eller kjøpe direkte av oss. Du kan velge den løsningen som passer best på din byggeplass. Vi anbefaler deg å kontakte oss for å få korrekt pris på abonnementet for nett-tjenesten Ease, da det varierer utifra størrelsen på byggeprosjektet.

Kontakt oss dersom du er klar til å bestille elektronisk mannskapsliste eller har flere spørsmål.

 

Bestille her

 

Kontakt oss

Kontakt kundeservice

Åpningstider

Ukedager 07:30 – 16:30

Kontakt oss via e-post
Kontakt oss via telefon: 400 01 451

Andre åpningstider

Dagen før julaften, nyttårsaften og langfredag: 07:30 – 12:00

Helligdager: Stengt

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.