Slik håndterer vi personopplysninger

Den 1. juli 2017 trådte kravet om at mannskapslister skal registreres elektronisk, i kraft. Noen er kanskje bekymret for hvordan dette fungerer, og om sensitiv informasjon kan havne på avveie.

Dine personopplysninger er beskyttet

Infobric skal i egenskap av fullmektig personopplysningsbehander, kun behandle personopplysninger etter skriftlige instruksjoner som gis av kunden. Om noen begjærer ut informasjon fra Infobric som vedrører kundens behandling av personopplysninger, skal Infobric henvise til kunden. Infobric kan kun gi ut personopplysninger eller annen informasjon om behandlingen av personopplysninger hvis det foreligger skriftlig instruksjon om dette fra kunden.

Du blir ikke overvåket

Selv om man har flere Regbokser rundt omkring på byggeplassen, er det kun inn- og utregistreringen som er synlig i Ease. De ansatte trenger derfor ikke tenke på at deres bevegelser rundt omkring på byggeplassen kan spores.

Dørlås gjør arbeidsplassen sikker

Med en Dørlås fra Infobric kan du sikre arbeidsplassen din. I nett-tjenesten Ease kan du styre hvem som skal ha tilgang til byggeplassen. Dette gjør at du kan hindre uvedkommende adgang til byggeplassen din. Du kan også velge hvilken tid på døgnet de enkelte skal kunne ha tilgang til byggeplassen.

Har du flere spørsmål om personvern og byggherreforskriften, er du velkommen til å kontakte oss i kundeservice her.

Kontakt oss

Kontakt kundeservice

Åpningstider

Ukedager 07:30 – 16:30

Kontakt oss via e-post
Kontakt oss via telefon: 400 01 451

Andre åpningstider

Dagen før julaften, nyttårsaften og langfredag: 07:30 – 12:00

Helligdager: Stengt

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.