Må jeg registrere ansatte på byggeplassen min?

Svaret er ja – alle som går inn på en byggeplass må registrere seg.

Du som byggherre er ansvarlig for at alle som befinner seg på byggeplassen har et HMS-kort. Lovendringen i byggherreforskriften § 15 trådte i kraft 1 juli 2017, gjør deg pliktig til å sørge for elektronisk registrering av mannskapet og alle som befinner seg på arbeidsplassen. Så ja – er du byggherre for en byggeplass, er du pålagt å føre oversiktslisten elektronisk.

Vi gjort det enkelt for deg

Vi har spesialisert oss på løsninger for byggebransjen, og har utviklet et system for elektroniske mannskapslister, med vår egen byggekortleser.

Regboksen skrus opp ved de mest trafikkerte ferdselsårene f.eks på veggen til brakkerigg/lumpen. Mannskapet skanner enkelt HMS-kortet ved ankomst og når de forlater byggeplassen. På den måten har du oppdaterte mannskapslister lett tilgjengelig i nett-tjenesten Ease, klare til fremvisning for arbeidsgivere, Arbeidstilsynet og skattemyndighetene.

Man kan også laste ned appen Ease Checkin, for enda enklere registrering. Last ned her:

Her kan du lese om gode erfaringer etter bruk av vårt system.

Kontakt oss gjerne dersom du har flere spørsmål, eller er klar til å bestille vår Regboks.

Kontakt oss

Kontakt kundeservice

Åpningstider

Ukedager 07:30 – 16:30

Kontakt oss via e-post
Kontakt oss via telefon: 400 01 451

Andre åpningstider

Dagen før julaften, nyttårsaften og langfredag: 07:30 – 12:00

Helligdager: Stengt

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.