Kom i gang

 • Starte arbeidsplass

  Du behandler personaljournal og produkter koblet til din arbeidsplass i nettjenesten Infobric Ease. Via nettjenesten kan du eller personer som du har gitt rettigheter, blant annet tilkoble og konfigurere de enheter som skal brukes til å registrere tilstede, administrere personaljournalen og få ut underlag til likningskontoret.

  Les mer
 • Tilkobling av regboks

  Før personene på din arbeidsplass kan bli registrert som tilstede i personaljournalen via regboksen, må den som har konfigurasjonrsrettigheter i Infobric Ease legge til enheten på arbeidsplassen.

  Les mer
 • Legge til personer

  For at personene på arbeidsplassen skal bli registrert tilstede via for eksempel en regboks, må de legges til i personaljournalen for arbeidsplassen. Personer kan legges til manuelt eller automatisk.

  Les mer
 • HMSREG

  HMSREG er et system som gir byggherrer og entreprenører oversikt over sine bygge- og anleggsplasser. Man får også full oversikt over arbeidere og

  Les mer
Kontakt oss

Kontakt kundeservice

Åpningstider

Ukedager 07:30 – 16:30

Kontakt oss via e-post
Kontakt oss via telefon: 400 01 451

Andre åpningstider

Dagen før julaften, nyttårsaften og langfredag: 07:30 – 12:00

Helligdager: Stengt

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.