Starte arbeidsplass

Du behandler personaljournal og produkter koblet til din arbeidsplass i nettjenesten Infobric Ease. Via nettjenesten kan du eller personer som du har gitt rettigheter, blant annet tilkoble og konfigurere de enheter som skal brukes til å registrere tilstede, administrere personaljournalen og få ut underlag til likningskontoret.

Start av arbeidsplass i Infobric Ease

For å starte din arbeidsplass i Infobric Ease sender du inn opplysninger om byggprosjektet og angir hvilke personer som skal ha plassadministrasjons- og/eller konfigurasjonsrettigheter på arbeidsplassen. Hver bruker får en egen innlogging til nettjenesten. Når din arbeidsplass i Infobric Ease er startet, sender vi informasjon om brukernavn og passord til deg og de personer som du eventuelt har angitt som plassadministrator og konfigurator via e-post. Etter at vi har mottatt fullstendig og riktig utfylt arbeidsplassdokumentasjon, opprettes din arbeidsplass i løpet av 1-2 arbeidsdag.

Starte arbeidsplass

Ønsker du å starte arbeidsplasser selv?

Som avtalekunde hos oss kan du selv starte opp nye arbeidsplasser i Infobric Ease. Kontakt oss så forteller vi mer.

Har du ikke fått innloggingsopplysninger?

Kontakt oss på support@infobric.no dersom du ikke har fått e-posten med opplysninger om innlogging.Kontakt oss

Kontakt kundeservice

Åpningstider

Ukedager 07:30 – 16:30

Kontakt oss via e-post
Kontakt oss via telefon: 400 01 451

Andre åpningstider

Dagen før julaften, nyttårsaften og langfredag: 07:30 – 12:00

Helligdager: Stengt

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.