Kom i gang med Regboksen

Regboksen – steg for steg

Med Infobric Regboks oppfyller du de nye endringene i byggherreforskriften. Her gir vi deg en guide til hvordan du kommer i gang med å bruke boksen, og hvordan du på en enkel måte kan registrere de ansatte. Med Regboksen kan alle som er i arbeid på byggeplassen hver dag registrere sin tilstedeværelse, samt at listene lagres og oppdateres automatisk.

Slik kobler du opp Regboksen

For å koble Regboksen opp mot byggeplassen din, logger du deg inn i webtjenesten Ease. Du velger deretter hvilken arbeidsplass du vil koble deg til og trykker «enheter».

Deretter trykker du «ny» og taster inn ID-nummeret som står på Regboksen. Velg enhetstype «registreringsstasjon» og velg «Regboks 240». Skriv inn navnet du vil gi enheten.

Slik legger du til de ansatte i Ease

Nå kan du legge inn navnene på personene som skal kunne registrere seg med HMS-kortet på Regboksen. Dette gjøres enten automatisk på selve Regboksen eller manuelt fra PC.

Automatisk registrering av brukerne

Vil du ha en enkel og tidsbesparende løsning setter du Regboksen i automatisk-modus. Gå til «innstillinger» – «arbeidsplass» –  og klikk «avansert», deretter «øvrig» og huk av for å tillate at personer legges til automatisk med kort. Personene som er i arbeid på byggeplassen legges nå automatisk til når de registrerer seg på arbeidsplassen første gang.

Legg inn de ansatte manuelt i Ease

Om du selv vil bestemme hvem som skal kunne registrere seg i Regboksen kan du legge til disse personene manuelt.

Det første du gjør er å opprette en persongruppe for prosjektet ditt, gå til «personer» og velg «persongrupper». Her kan du legge til, trekke fra, endre eller sortere grupper i prosjektet.

Nå kan du legge til personer i prosjektet. Klikk «legg til» og deretter kan du velge om du vil gjøre dette manuelt, fra kortleser som er koblet til datamaskin eller gjennom søk.

Nå er du klar til å starte Regboksen

Når du er ferdig oppdaterer du enheten igjen. Når du starter maskinen for første gang på byggeplassen vil du se navnet «arbeidsplassen» i displayet. Nå har du fått en elektronisk mannskapsliste som oppfyller kravene i byggherreforskriften og gir deg full kontroll på byggeplassen din.

Trenger du hjelp kan du kontakte support på e-post eller på telefon 400 01 451.

Du kan både leie fra våre partnere, eller kjøpe en Regboks fra oss.

Kontakt oss

Kontakt kundeservice

Åpningstider

Ukedager 07:30 – 16:30

Kontakt oss via e-post
Kontakt oss via telefon: 400 01 451

Andre åpningstider

Dagen før julaften, nyttårsaften og langfredag: 07:30 – 12:00

Helligdager: Stengt

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.