Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Borerapport

Vi vet at god kommunikasjon mellom bergsprenger og boreoperatør er avgjørende for å kunne utføre et sikkert arbeid. Med Infobric Blastmanager sikrer du at alle parter i prosjektet ditt alltid har tilgang til relevant informasjon, slik at arbeidet blir tryggere.

Booke demo

Fyll ut skjemaet for å få en uforpliktende demo av tjenesten. Når du har sendt inn skjemaet vil du bli kontaktet av oss.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
DrillApp

Ved å bruke DrillApp kan boreoperatøren, enten gjennom nettbrett eller mobil, enkelt administrere dokumentasjon.

Før selve boringen starter opprettes det en salveplan. Når dette er gjennomført utarbeider boreoperatøren en borerapport som sjekkes inn. Herfra kan bergsprengeren fortsette planarbeidet basert på korrekte data – enkelt og trygt.

Infobric Blastmanager

Vi gjør sikkerheten enklere.

Blastmanager er en komplett tjeneste som hjelper deg å administrere og koordinere ditt sprengningsarbeid på en sikker og effektiv måte. Vårt mål er at du som sprengningsentreprenør skal kunne møte kundenes og myndighetenes krav til sprengningsarbeid på en enkel og kostnadseffektiv måte – helt digitalt. I tillegg har vi mange nyttige verktøy som gjør hverdagen din enklere.

Posteplan
Posteplan
Les mer
Lag en grafisk posteplan som inkluderer både personer, trafikk og kommunikasjon under sprengningen. Dette gjøres raskt og enkelt med dra-og-slipp-funksjonen til symbolene på kartet.
Borerapport
Borerapport
Les mer
Boreoperatøren kan enkelt dokumentere boringen i systemet på nettbrettet eller mobilen, via appen DrillApp.
Registrere Forsager
Registrere Forsager
Les mer
I tilfelle oppdagelse av gjenværende udetonert eksplosiv, kan forsager, hendelser og handlinger enkelt dokumenteres i Ease Blastmanager.
Salveplan
Salveplan
Les mer
Her kan du planlegge hvordan hver salve skal utføres. Du spesifiserer hvor, når og hvordan salven skal skytes og beregner volumer, ladningsmengder og detonasjonsforløp.
Salverapport
Salverapport
Les mer
Etter sprengning oppretter du en salverapport med faktiske data for salva.
SJA
SJA
Les mer
Sikker Jobb Analyse er et verktøy som kan brukes til å definere og kontrollere farer tilknyttet en bestemt prosess, jobb eller prosedyre.
Sprengningsplan
Sprengningsplan
Les mer
Med Blastmanager kan du enkelt lage en komplett og detaljert risikovurdering. I vurderingen går du gjennom alle risikofaktorer både før og etter tiltak.
Tennerplan
Tennerplan
Les mer
Tennerplan gjør det enkelt å lage en digital tennerplan for hver salve. Du spesifiserer forsinkelsen du ønsker for hvert borehull med enkle dra-og-slipp-funksjoner. Når du er ferdig kan du simulere hele detonasjonsforløpet og sjekke at den gjennomføres på en optimal måte.
Previous
Next

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar.

Det er Superbrukeren som endrer dette under lageradministrasjon (både gir tilgang eller fjerner tilgang).

En superbruker er en overordnet bruker som kan administrere andre brukere og gjøre innstillinger for bedrifter. Superbruker har ikke tilgang til juridiske dokumenter (salveplaner, sprengningsplaner).

Ja, det er det. Legg til øvelser i prosjektet, lag bore- og salveplan, borere laster ned Drill-appen fra Google Play eller App Store og fyller inn korrekte hulldata.

For å få produktkostnadene i økonomirapporten må du først lage en prisliste. Denne prislisten skal være gyldig for hele prosjektets varighet og skal inneholde priser for hvert av produktene som brukes. Under prosjektegenskaper må du også velge hvilken prisliste som skal benyttes for det aktuelle prosjektet.

I Blastmanager kan du få tilgang til flere brukere. En bruker består av en rolle (f.eks. bergsprenger, tilsyn, bergsprengningsleder) og en bedrift. Du kan enkelt bytte mellom de forskjellige brukerne ved å klikke på navnet ditt øverst til høyre.

For det har vært en endring siden forrige gang det var pålogging.

Bli oppringt av en selger.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Lukk