Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Infobric Blastmanager Roller

Infobric Blastmanager gjør sprengning både tryggere og enklere samtidig som det sparer tid for alle parter. Du får tilgang til den digitale tjenesten via hvilken som helst tilkoblet enhet. Her får du hjelp til alt fra planlegging og risikovurdering til eksplosivberegning og dokumentasjon.

Vil du at vi ringer deg?

Fyll ut skjemaet, så ringer en representant fra oss deg opp.Blastmanager

Alt skjer digitalt

Alltid tilgang til riktig informasjon.

Vår programvare er utviklet i samarbeid med ulike roller i sprengningsbransjen, slik at vi kan levere en løsning som gjør hverdagen enklere for alle. Nedenfor kan du lese om noen av rollene vi støtter daglig.

Infobric Blastmanager

Vi gjør sikkerheten enklere.

Blastmanager er en komplett tjeneste som hjelper deg å administrere og koordinere ditt sprengningsarbeid på en sikker og effektiv måte. Vårt mål er at du som sprengningsentreprenør skal kunne møte kundenes og myndighetenes krav til sprengningsarbeid på en enkel og kostnadseffektiv måte – helt digitalt. I tillegg har vi mange nyttige verktøy som gjør hverdagen din enklere.

Posteplan
Posteplan
Les mer
Lag en grafisk posteplan som inkluderer både personer, trafikk og kommunikasjon under sprengningen. Dette gjøres raskt og enkelt med dra-og-slipp-funksjonen til symbolene på kartet.
Borerapport
Borerapport
Les mer
Boreoperatøren kan enkelt dokumentere boringen i systemet på nettbrettet eller mobilen, via appen DrillApp.
Registrere Forsager
Registrere Forsager
Les mer
I tilfelle oppdagelse av gjenværende udetonert eksplosiv, kan forsager, hendelser og handlinger enkelt dokumenteres i Ease Blastmanager.
Salveplan
Salveplan
Les mer
Her kan du planlegge hvordan hver salve skal utføres. Du spesifiserer hvor, når og hvordan slaven skal skytes og beregner volumer, lastemengder og sprengningsfremgang.
Salverapport
Salverapport
Les mer
Etter sprengning oppretter du en salverapport med faktiske data for salva.
SJA
SJA
Les mer
Safe Job Analysis er et sikkerhetsverktøy som kan brukes til å definere og kontrollere farer tilknyttet en bestemt prosess, jobb eller prosedyre.
Sprengningsplan
Sprengningsplan
Les mer
Med Blastmanager kan du enkelt lage en komplett og detaljert risikoanalyse. I analysen vurderer du alle risikofaktorer både før og etter tiltak.
Tennerplan
Tennerplan
Les mer
Her kan du koble din maskinvare til vibrasjonsmåling fra de fleste leverandører og motta en automatisk dataoverføring fra måleinstrumentene.
Previous
Next

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar.

Det er superbruker som endrer dette under lageradministrasjon (både gir tilgang eller fjerner tilgang).

En superbruker er en overordnet bruker som kan administrere andre brukere og gjøre innstillinger for bedrifter. Super User har ikke tilgang til juridiske dokumenter (redningsplaner, sprengningsplaner).

Ja, det er det. Legg til øvelser i prosjektet, lag bore- og redningsplan. Borerne laster ned Drill-appen fra Google Play eller App Store og fyller inn korrekte hulldata.

For å få produktkostnadene i økonomirapporten må du først lage en prisliste. Denne prislisten skal være gyldig gjennom hele prosjektets varighet og skal inneholde priser for hvert av produktene som brukes. Under prosjektegenskaper må du også velge hvilken prisliste som skal benyttes for det aktuelle prosjektet.

I Blastmanager kan du få tilgang til flere brukere. En bruker består av en rolle (f.eks. fjellsprenger, arbeidsleder, fjellsprengningsleder) og en bedrift. Du kan enkelt bytte mellom de forskjellige brukerne ved å klikke på navnet ditt øverst til høyre.

For det har vært en endring siden forrige gang du var pålogget.

Bli oppringt av en selger.Back to store
Close