Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Vi er Infobric Fleet

Vi utvikler digitale tjenester som gjør hverdagen enklere, gir et bedre beslutningsgrunnlag og øker lønnsomheten for bedrifter der kjøretøy, maskiner og utstyr utgjør en viktig del av virksomheten.

Det hele begynte i Arboga i Sverige, med seks ingeniører som hadde en felles idé om at det burde være mulig å få ting til å snakke sammen – eller det vi i dag ofte kaller tingenes internett (the Internet of Things – IoT). Med det store engasjementet vokste også virksomheten raskt, med nye medarbeidere og lokaler, men først og fremst med nye, smarte tjenester. Alt samlet under varemerket TelliQ.

 

I 2020 fikk vi nye eiere og ble en del av Infobric Group under navnet Infobric Fleet. I dag sysselsetter Infobric Fleet ca. 100 medarbeidere, og fokus ligger på å videreutvikle tjenestene våre for fremtiden og ta hånd om de mange tusen kundene som daglig bruker systemene og løsningene våre for å få en enklere hverdag.

Kort om historien vår

  • 2002 Alt begynte i Arboga
  • 2003 Vi leverer vårt første telematikksystem
  • 2006 Kjøreboken Trip Tracker lanseres
  • 2007 Gatelyssystemet Smart Street Lightning lanseres
  • 2020 TelliQ blir en del av konsernet Infobric og bytter navn til Infobric Fleet
  • 2022 Vi fyller 20 år

Infobric-konsernet

Infobric Group er en nordisk digitaliseringspartner som jobber med bærekraftig samfunnsutvikling. Vi har en hel verktøykasse med nøkkelferdige tjenester som er klare til å integreres i kundenes digitale økosystem. Vårt hovedoppdrag er å skape bærekraftige arbeidsplasser der tjenestene vi leverer gjør jobben sikrere og enklere for flere hundre tusen mennesker hver dag. Samtidig bidrar vi til sunn konkurranse mellom ulike virksomheter. Infobric eies av Summa Equity, som investerer i løsninger på globale bærekraftutfordringer.

Kvalitetsstempler

Vi skal alltid velge produkter, arbeidsmetoder og transportmidler som reduserer miljøpåvirkningen vår, og som gjør det lettere for kundene våre å redusere sin miljøpåvirkning. Kort sagt – vi vil leve som vi lærer.

Back to store
Lukk