Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Maskinhåndtering & telematikk

Med Infobrics løsninger for maskiner kan du enkelt overvåke når, hvor og hvordan maskinene dine brukes. Effektiviser utnyttelse og økonomisk fortjeneste ved å analysere data direkte fra maskinene.
bravida_logo_rgb_pos-2
Riksbyggen
Sandbackens.png
Implenia

Se hvordan maskinene dine brukes

Ta beslutninger som reduserer slitasje, øker produktiviteten og sparer drivstoff – ved å bruke data direkte fra maskinene dine. Kartlegg og optimer maskinparken din med nøkkeltall som CO2-utslipp, motor, produksjon og tomgangstimer.

Posisjonering med prosjektovervåking

Med infobrics telematikkløsninger kan du se når og hvor maskinene ble brukt. Få kartvisning over hvor maskinene er, hvor mye de er brukt og hvilke tider de er aktive. Finn ut om, hvor lenge og hvor ofte en bestemt maskin var på et prosjekt eller område.

Lei ut og få betalt for maskinene dine

Vi tilbyr bransjens mest moderne og effektive utleieplattform. Lei ut dine maskiner og utstyr effektivt, både internt og eksternt. Du kan følge med på hvor mye maskinene dine brukes, håndter all administrasjon fra ett sted og fakturer for overforbruk.

Detaljert informasjon i vår maskinjournal

Når hvert eneste tall og desimal er viktig, må du ha en detaljert oversikt over maskinene dine og hvordan de brukes. Dykk dypt inn i vår detaljerte maskinjournal for å få et fullstendig bilde av bruken din.

Hele maskinparken.
All data. Ett system.

Få full oversikt over virksomheten din på ett sted. Optimaliser kostnadene og få verdifull informasjon om maskinenes ytelse, miljøpåvirkning, drivstofforbruk og effektivitet. Alt tilgjengelig i vår brukervennlige app og nettplattform.

Lås opp mulighetene med riktig maskinvare

Uansett maskinbehov eller størrelsen på virksomheten din, har vi den perfekte maskinvaren for deg. Vårt utvalg spenner fra brukervennlige plug-and-play-løsninger som «bare fungerer» til avansert utstyr som kan konfigureres for hver spesifikk funksjon. Vi har den riktige løsningen som passer de unike kravene til dine maskiner.

Vår Vehicle Tracker er en IP-67-klassifisert enhet som kan installeres med eller uten tenning. Den henter data som motor og driftstimer og støtter blant annet startsperre, temperaturovervåking og alkolås.

 

Produkttype: Vehicle Tracker

Modellnavn: TQ12

Størrelse: 90 x 73 x 27 mm

Strømforsyning: 6-30VDC

Mer informasjon

En batteridrevet enhet som ikke krever ekstern strøm. Den sender sin posisjon én gang om dagen og har tre års batterilevetid. Perfekt apparat hvis du har utstyr du er redd for og vil vite hvor det er.


Produkttype:
Asset Tracker

Modellnavn: TQ394

Størrelse: 51 x 30 x 87 mm (L x W x H)

Strømforsyning: Internt utbytbart batteri med mer än tre års batteritid vid en sändning per dygn

Mer informasjon

En fleksibel enhet som er laget for å monteres direkte på bilens batteri, ingen ekstra tilkobling er nødvendig. Perfekt hvis bilen din ikke har OBD-uttak eller hvis du vil ha en permanent installert enhet. Enheten har en tilpasset GNSS-antenne som er laget for å kunne motta signaler selv om montering vanligvis gjøres under panseret eller i bagasjerommet.


Produkttype:
Easy Tracker

Modellnavn: TQ405

Størrelse: 93 x 58 x 14 mm (L x W x H)

Strømforsyning: 10-30VDC

Mer informasjon

Vi kan jobbe proaktivt, fordi vi vet hva som vil skje før det skjer. Det er smart vedlikehold.

- Jan-Erik Svensson, Hercules

Kom i kontakt med oss.

Salg

+47 241 56 010

Vanlige spørsmål og svar.

Infobrics maskinsporing og telematikk kan brukes til å spore og overvåke ulike typer maskiner, inkludert anleggsmaskiner, gaffeltrucker, kraner, kjøretøy og annet utstyr i byggebransjen. Kontakt oss hvis du vil vite mer.

Gjennom Infobrics maskinsporing og telematikk får du tilgang til et vell av verdifull informasjon, som maskinenes posisjon, drivstofforbruk, driftstimer, vedlikeholdsbehov, og til og med spesifikke brukerdata for å optimalisere bruk og effektivitet, f.eks. hvor mye en maskin har lastet på en gitt dag.

Infobrics maskinstyring og sporing gir deg total oversikt og kontroll over maskinparken din. Ved å ha sanntidsdata om maskinytelse, bruk og vedlikeholdsbehov, kan du ta mer informerte beslutninger, optimalisere ressursutnyttelsen, redusere nedetid og øke produktiviteten.

Ja, Infobrics løsninger tilbyr enkel installasjon og bruk. Avhengig av dine behov kan du velge plug-and-play-løsninger som enkelt kan kobles til maskinene dine, eller mer avansert utstyr som kan tilpasses og konfigureres for å passe dine spesifikke krav. Vår tekniske støtte er også tilgjengelig for å hjelpe deg ved behov.

Vill du bestille en demo?

Fyll inn dine kontaktopplysninger så kontakter vi deg.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Flere tjenester.

Yrkesbil

Koble til bedriftens yrkesbiler, og gjør hverdagen enklere for både førerne og administrasjonen – samtidig som du holder deg oppdatert på alle biler og bilkostnader.

Verktøy & utstyr

Lagerstyring med sanntidsposisjon. Du kan enkelt feste enheten til alle typer utstyr.

Service & vedlikehold

Digital oppfølging og planlegging av service og vedlikehold. Se feilkoder, planlegg inspeksjoner og hold kjøretøyflåten i topp stand.

Back to store
Lukk