Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Vår maskinvare

OBD Tracker

En OBD-enhet som er enkel å installere. Henter kjøretøydata som strekning, feilkoder og motorlamper. Har mulighet for å koble til fører-ID via Bluetooth. Vår mest solgte enhet som passer for mange.

Tool Tracker

Liten enhet som installeres på all slags utstyr og verktøy. Enheten bruker Bluetooth og kommuniserer med Ease Fleet-appen og våre sporingsenheter. Tre års batteritid. Ease Fleet-appen har smarte funksjoner som gir deg full oversikt over verktøyene dine.

Vehicle Tracker

En IP67-klassifisert enhet som installeres med eller uten tenning. Henter informasjon som motor- og driftstimer. Støtter blant annet temperaturovervåkning, alkolås og dørsensorer. Perfekt for lastebiler.

Asset Tracker

En batteridrevet enhet som ikke krever ekstern strøm. Den overfører posisjonen sin én gang om dagen og har tre års batteritid. Perfekt hvis du har utstyr som du er redd for og vil vite hvor er.

CAN Tracker

En avansert telematikkenhet med Linux-operativsystem som gir full fleksibilitet. Enheten leveres med intelligent software som tilpasser seg signalene enheten henter fra CAN, digitale innganger, GNSS og vibrasjonssensoren. Alt for å gjøre installasjon og idriftsetting så enkelt som mulig. Enheten kan også konfigureres via WiFi hvis det kreves mer avanserte funksjoner.

Easy Tracker

En fleksibel enhet som er laget for å monteres rett på bilens batteri. Ingen ytterligere tilkobling kreves. Perfekt hvis bilen din mangler OBD-uttak eller du vil ha en fast installert enhet. Enheten har en tilpasset GNSS-antenne som er laget for å kunne ta imot signaler selv om monteringen vanligvis skjer under panseret eller i bagasjerommet.

Back to store
Lukk