Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Integrert kjøretøyflåte

Ease Fleet i ditt økonomisystem

Få riktig grunnlag for drivstoff og kilometergodtgjørelse for dine kjøretøy. Les inn all informasjon enkelt i en og samme fil. Føl deg trygg i alle ledd og slipp alt manuelt arbeid.

  • Digitaliser arbeidsflyten for godtgjørelse tilknyttet firmabilene dine
  • Forenkler håndtering og administrasjon
  • Gir både bedriften og føreren kontroll på kilometergodtgjørelsen

Slik fungerer det

Ease-kjøreboken gjør jobben ute i felten og registrerer alle reiser. Når føreren har godkjent sin kalendermåned, ser lønningssjefen det i systemet og kan attestere utleggene og enkelt eksportere ut lønnseksportfilen.

 

Som lønningssjef kan du granske dokumentasjonen og enkelt lese inn filen i lønnssystemet. Hele reiseregningen kan håndteres med én fil og to klikk!

 

Visma Agda og Visma HR8+

Nettbaserte lønnssystemer som automatiserer lønnsarbeidet blir stadig mer vanlige. Nå har to slike lønnssystemer, Agda PS og HR8+, støtte for å lese inn Ease-kjørebok og reiseregninger.

 

Fortnox

Fortnox Lønn tilbyr en enkel lønnsadministrasjonstjeneste som alltid er oppdatert. Ease-kjørebok med reiseregningeksport er fullt integrert og du kan komme i gang umiddelbart.

Hogia

Hogia Lønn og HogiaLønn Pluss tilbyr bransjespesifikk og skreddersydd lønnsadministrasjon, selvsagt med støtte for Ease Fleet-reiseregningeksport.

Fleksibel eksportfil

Naturligvis kan du selv håndtere lønnseksportene dine på fil. Administrer alt digitalt og undersøk i ro og mak om dokumentasjonen er riktig satt opp.

 

Vi slipper å se gjennom nærmere 50 filer. I stedet godkjenner vi én liste i måneden for alles reiser. Nå har vi også integrert arbeidsflyten mot lønnssystemet.

Flere tjenester fra Infobric Fleet

Sporing

Biler, maskiner, verktøy og utstyr – alt i en søkbar og sanntidsoppdatert kartvisning.

Kjøreatferd

Med oppfølging av kjøreatferd kan du øke sikkerheten, redusere slitasje og kutte drivstoffutgifter.

Firmabil

Gjør hverdagen enklere for både fører og lønningssjef ved å koble til bedriftens kjøretøy.

Back to store
Lukk