Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Infobric Ease omfatter et bredt spekter av tjenester for digital transformasjon av arbeidsplassen din. Det fleksible konseptet lar deg velge tjenester i henhold til dine behov. Vi låser deg ikke i langsiktige avtaler. I stedet kan du tilpasse løsningen din, slik at bedriften din kan håndtere de endringene de står overfor.

CONSTRUCTION -ADGANGSKONTROLL

Sikre at brakker, porter og containere kun kan åpnes av tilhørende arbeidere. 

Les mer

1 of 4

CONSTRUCTION – MANNSKAPSREGISTRERING

Full oversikt over tilstedeværelsen på byggeplassen.

Les mer

2 of 4

TIME – TIDSSYSTEM

Kontroll over tidsforbruk og prosesser i bedriften.

Les mer

3 of 4

BLAST

Ease Blastmanager gjør sprengning tryggere og enklere.

Les mer

4 of 4

Digitale systemer for en bærekraftig arbeidsplass.

Vi har delt tilbudene våre i tre tjenesteområder for å gjøre det enklere for deg. Du trenger ikke å kjøpe hele spekteret i den respektive kategorien, men kan velge de funksjonene du trenger.

Construction.

Et bærekraftig byggeprosjekt.

Tilgjengelighet behøver ikke å bety lavere sikkerhet. Våre tjenester innen Ease Construction gir deg full kontroll over hvem som er på arbeidsplassen din og gir deg mulighet til å kontrollere hvilke rettigheter de har. Den digitale plattformen gir enkel tilgang, en fullstendig oversikt og enkel administrasjon av blant annet mannskapsliste, og adgangskontroll.

Mannskaps-registrering

Ease Construction gir deg tryggheten og sikkerheten du trenger med digital mannskapsregistrering.

Adgangskontroll

Sikre at brakker, porter og containere kun kan åpnes av tilhørende arbeidere. Øk sikkerheten, reduser svinn og få bedre arbeidsflyt.

Smarte funksjoner

Smarte funksjoner, spesialtilpasset bransjen for å løse utfordringer i hverdagen, gi bedre arbeidsflyt og bedre kontroll på bygg- og anleggsplassen.

Time.

Tiden er på din side.

Ease Time er en digital plattform som gjør regnskap og oppfølging av timer enklere. Vår løsning integrerer direkte med ERP-systemet og ved å gjøre administrasjonen enklere, vil bedriften spare både tid og penger. Ease Time er tilpasset etter behov med funksjoner for alt fra tidsrapportering, lønn og fakturering til kostnadsanalyser.

Tidsystemer

Med et fleksibelt tidsystem blir det enkelt for deg å få oversikt over tidsforbruk. Få informasjon om alt fra arbeidede timer og ferie til lønnskostnader og prosjekter.  

Integrasjoner

Ease Time leverer løsninger innen industri og produksjon, entreprenører og verft. Vi ønsker å gjøre dine utfordringer så små som mulig, derfor skreddersyr vi løsninger til din bedrifts behov.

Datafangst

I tidsystemet har du mulighet til å innhente sentrale og kritiske data for din virksomhet. Med våre registreringsenheter for datafangst får du enkelt kontroll over tiden. 

Blast.

Vi vil hjelpe deg med å sprenge riktig.

Ease Blastmanager gjør det både tryggere og enklere å sprenge. Du kan få til tjenesten fra alle tilkoblede enheter og få hjelp med alt fra planlegging og risikoanalyser til beregning av eksplosiver og dokumentasjon. Ease Blastmanager har alle funksjonene du trenger for å få full kontroll på sprengningsarbeidet. Dette gjør systemet nyttig både for mindre prosjekter og større veianlegg.

Kontakt oss.

 Infobric Norge

Sammen vil vi gjennomgå behovene dine for en tryggere og mer effektiv arbeidsplass.

Tilbake
Lukk