Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Maksimer verdien i å bruke tidsystemet fra Time. Benytt deg av en rekke tilleggsmoduler for å ytterligere forenkle hverdagen til deg og dine kollegaer.

Gratis demo

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en utforpliktende demo av vårt tidsystem. Etter at du har sendt inn skjemaet vil du bli kontakt av en salgsrepresentant innen en virkedag.

Få kontroll over tiden.

Tilleggsmodulene kan hjelpe deg med alt fra smidig informasjonsutveksling, finne ut om ansatte er på bygget eller sende rapporter til eksterne Business Intelligence-systemer.

Bedre informasjonsflyt

Få oversikt over ansatte

Tilgjengeliggør data

Smarte funksjoner med

Tilleggsmoduler.

Sammen med grunnmodulene i tidsystemet kan du legge til en rekke tilleggsmoduler etter behov. Disse forenkler informasjonsflyten, gir sentralbord enklere oversikt over hvem som er på jobb og tilgjengeliggjør data for andre systemer.

Varsling

Sikre bedre informasjonflyt i bedriften. Modulen for varsling gir mulighet til å sende beskjeder og rapporter til kollegaer, slik at du enkelt får formidlet viktige beskjeder.

Oversiktsliste

Oversiktslisten gir rask og enkel oversikt over ulike funksjoner i bedriften, hvor medarbeiderne er og hvilke prosjekter de arbeider med.

Utvidet rapportering

Med utvidet rapportering kan du tilgjengeliggjøre dataene i Time sine systemer for eksterne Business Intelligence-systemer.

Jobbregistrering

Registrer jobben der det utføres, når det utføres. Jobbregistrering sørger for at korrekte data registreres, slik at du får kontroll over oppgaver, prosjekter og prosesser.

Timeregnskap

Prosjektbasert timeregistrering for entreprenører. Gjør inrapportering av lønnsgrunnlaget enkelt og sikre arbeidsflyten mellom formann, prosjektleder og lønningskontor.

Timefordeling

Fordel tid på ulike arbeidsoppgaver gjennom en arbeidsdag og uke. Fordelingen gjør du enkelt og raskt i en og samme applikasjon.

Få kontroll over tiden.

Oversikt i tidsystemet.

Alle tilleggsmoduler er tilknyttet tidsystemet vårt i Time. Det er et fleksibelt system som gir oversikt over blant annet tidsforbruk og tilstedeværelse. Tidsystemet består av en rekke moduler som hjelper deg med å jobbe smartere og mer effektivt.

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar.

Ja, det kan du. Vi kan enkelt hjelpe deg hvis du laster ned riktig programvare her

Å legge til nye ansatte gjør du enkelt gjøre i Tempus selv. Se instruksjoner her

Her ser du hvordan du kan opprette nye brukere i TempusIN. En administrator på arbeidsplassen må gjøre dette i TempusIN admin.

Vi tilbyr alltid en gratis demo for deg som ønsker å se systemene våre. Legg igjen kontaktinformasjonen din her, så hjelper vi deg.

Kontakt en selger.
Back to store
Lukk