Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Få kontroll over tiden. Med et fleksibelt tidsystem blir det enkelt å få oversikt over timeregistrering og tilstedeværelse, og samtidig innhente verdifulle data som hjelper deg med å effektivisere driften.

Gratis demo

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en utforpliktende demo. Etter at du har sendt inn skjemaet vil du bli kontakt av en salgsrepresentant innen en virkedag.

Oppdag mulighetene med

Tidsystemet

Mønstring

Du setter opp et regelverk for mønstring som gir automatisk håndtering og kalkulering av tid til lønn. Det sørger for korrekt tid- og lønnsunderlag.

Rapporter

Få kontroll over tiden med rapporter. Modulen gir deg oversikt over tidsforbruk i alle ledd av vikrsomheten. Øk innsikten og jobb smartere.

Ferie og fravær

Få tilgang til et enkelt og fleksibelt administrasjonsverktøy som gir oversikt over alle typer fravær i hele organisasjonen.

Redigering og attestering

Redigering og attestering gjør det enklere å ha kontroll og oversikt over timeforbruk for korrekt lønnsunderlag.

Smarte funksjoner med

Tilleggsmoduler.

Sammen med grunnmodulene i tidsystemet kan du legge til en rekke tilleggsmoduler etter behov. Disse forenkler informasjonsflyten, gir sentralbord enklere oversikt over hvem som er på jobb og tilgjengeliggjør data for andre systemer.

Varsling

Sikre bedre informasjonflyt i bedriften. Modulen for vasling gir mulighet til å sende beskjeder og rapporter til kollegaer, slik at du enkelt får spredt viktige beskjeder.

Oversiktsliste

Oversiktslisten gir rask og enkel oversikt over ulike funksjoner i bedriften, hvor medarbeiderne er og hvilke prosjekter de arbeider med.

Utvidet rapportering

Med utvidet rapportering kan du tilgjengeliggjøre dataene i Time sine systemer for eksterne Business Intelligence-systemer.

Jobbregistrering

Registrer jobben der det utføres, når det utføres. Jobbregistrering sørger for at korrekte data registreres, slik at du får kontroll over oppgaver, prosjekter og prosesser.

Timeregnskap

Prosjektbasert timeregistrering for entreprenører. Gjør innrapportering av lønnsgrunnlaget enkelt og sikre arbeidsflyten mellom formann, prosjektleder og lønningskontor.

Timefordeling

Fordel tid på ulike arbeidsoppgaver gjennom en arbeidsdag og uke. Fordelingen gjør du enkelt og raskt i en og samme applikasjon.

Mobilapp.

Registrer tiden raskt via mobil eller nettbrett.

Med appen TempusIN kan mobil timeregistrering gjøres raskt og effektivt via mobil eller nettbrett. Med geolokalisering og offline-funksjon får du alltid kontroll på tidsforbruket.

PC-registrering.

Progamvare på PC, timeregistrering i sanntid eller ettertid.

PC-registrering er timeregistrering beregnet for bruk på PC. Registreringen skjer gjennom en programvare, som kan fungere parallelt med andre registreringsformer. Kan brukes av en, flere eller alle ansatte.

Stempling.

Stempling er registrering av timer inn og ut.

Bruk en registreringssterminal på bygget for å sikre at ansatte registrerer riktig tid. Du får oversikt over alle registreringer i tidsystemet.

Med Infobric Time får du

Modulbasert tidsystem

Velg de funksjonene du trenger.

Skalerbart

Vi tilpasser systemet til din arbeidshverdag.

Enkelt

Enkelt i bruk for ansatte og administrasjon.

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar.

Ja, det kan du. Vi kan enkelt hjelpe deg hvis du laster ned riktig programvare her

Å legge til nye ansatte gjør du enkelt gjøre i Tempus selv. Se instruksjoner her

Her ser du hvordan du kan opprette nye brukere i TempusIN. En administrator på arbeidsplassen må gjøre dette i TempusIN admin.

Vi tilbyr alltid en gratis demo for deg som ønsker å se systemene våre. Legg igjen kontaktinformasjonen din her, så hjelper vi deg.

Gratis demo.
Back to store
Lukk