Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Datafangst

Med tidsystemet fra Time kan du innhente sentrale data og informasjon om din bedrift. Registreringsenhetene gir deg enkelt kontroll over tid og muligheten til å forbedre interne prosesser. 

Registreringsenheter

Mobilapp

Registrer tid på mobil eller nettbrett. 

Stempling

Registrering av timer inn og ut. 

PC-registrering

Registrering via programvare for bruk på PC.

Kontroll over tiddata.

Dataene du kan registrerer kan blant annet omhandle tidsbruk på jobb, produksjonsprosesser og fravær. Gjennom dataregistreringsutstyr kan du innhente informasjon som overføres til dine forretningssystemer, og ha et grunnlag for å forbedre interne prosesser.

Tidsystem Time

Riktig og presis informasjon.

Manuelle prosesser har en stor risiko for feilmarginer og avvik. Ved bruk av riktig registreringsutstyr kan du automatisere, og samtidig få mer riktig og presis informasjon om dine ansatte og bedriften. Registrer dataene og overfør det til dine forretningssystemer med våre integrasjoner.

Oversikt i tidsystemet.

Alle registreringer er tilknyttet tidsystemet vårt i Time. Det er et fleksibelt system som gir oversikt over blant annet tidsforbruk og tilstedeværelse. Tidsystemet består av en rekke moduler som hjelper deg med å jobbe smartere og mer effektivt. 

Mockup_Time
Øk lønnsomhet med datafangst

Øk produktivitet og reduser kostnader.

Med automatisert datafangst kan du være trygg på at du får presis informasjon. Datainnhetingen gjør det enkelt å finne ut hvilke områder du kan øke produktivitet og effektivitet, samtidig som du reduserer kostnadene.

Back to store
Close