Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Velg hvordan du vil registrere tiddata. Med automatisert datafangst kan du være trygg på at du får presis informasjon. Du velger om du ønsker å registrere via én eller flere mulige enheter – mobil, registreringsterminal eller PC. 

Gratis demo

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en utforpliktende demo. Etter at du har sendt inn skjemaet vil du bli kontakt av en sælgsrepresentant innen en virkedag.

Økt effektivitet med våre

Registreringsenheter

Mobilapp

Med appen TempusIN kan mobil timeregistrering gjøres raskt og effektivt via mobil eller nettbrett. Med geolokalisering og offline-funksjon får du alltid kontroll på tidsforbruket.

Stempling

Stempling er registrering av timer inn og ut. Med tidsystemet får du også et viktig administrasjonsverktøy for å få oversikt og kontroll over tiden.

PC-registrering

PC-registrering er timeregistrering beregnet for bruk på PC. Registreringen skjer gjennom en programvare, som kan fungere parallelt med andre registreringsformer. Kan brukes av en, flere eller alle ansatte.

Kontroll over tiddata.

Dataene du kan registrere kan blant annet omhandle tidsbruk på jobb, produksjonsprosesser og fravær. Gjennom valg av registreringsutstyr kan du innhente informasjon som overføres til dine forretningssystemer, og ha et grunnlag for å forbedre interne prosesser.

 

Riktig og presis informasjon.

Manuelle prosesser har en stor risiko for feilmarginer og avvik. Ved bruk av riktig registreringsmåte kan du automatisere, og samtidig få mer riktig og presis informasjon om dine ansatte og bedriften. Registrer dataene og overfør det til dine forretningssystemer med våre integrasjoner.

Få kontroll over tiden.

Oversikt i tidsystemet.

Alle registreringer er tilknyttet tidsystemet vårt i Time. Det er et fleksibelt system som gir oversikt over blant annet tidsforbruk og tilstedeværelse. Tidsystemet består av en rekke moduler som hjelper deg med å jobbe smartere og mer effektivt.

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar.

Ja, det kan du. Vi kan enkelt hjelpe deg hvis du laster ned riktig programvare her

Å legge til nye ansatte gjør du enkelt gjøre i Tempus selv. Se instruksjoner her

Her ser du hvordan du kan opprette nye brukere i TempusIN. En administrator på arbeidsplassen må gjøre dette i TempusIN admin.

Vi tilbyr alltid en gratis demo for deg som ønsker å se systemene våre. Legg igjen kontaktinformasjonen din her, så hjelper vi deg.

Gratis demo.
Back to store
Lukk