Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Integrasjoner

Tiddata skal benyttes til å effektivisere og optimalisere driften. Vi sørger derfor for informasjonsflyt fra tidsystemet til dine nærliggende systemer gjennom integrasjoner. Vår erfaring på dette området er unik, som gjør at du kan velge blant utallige integrasjoner eller få en tilpasset integrasjon. 

Utallige integrasjoner

I Time har vi laget over 300 til 400 integrasjoner. Med over 30 års erfaring har vi unik kompetanse på området. Du får hjelpen du trenger for å kunne velge integrasjon, og det er vi som står for utviklingen.
Integrasjoner
Integrasjoner

To-veis integrasjon

Integrasjonen fungerer begge veier. Vi kan sende informasjon ut fra tidsystemet, og hente inn informasjon fra andre systemer. Det betyr at du kan sende informasjon til lønn og fravær, ERP, produksjonsstyring, planlegging, turnus- og skiftsystemer og analyseverktøy, og sende tilbake igjen.

Automatiser interne prosesser

Med integrasjoner til dine forretningssystemer kan du enkelt automatisere interne prosesser. Alt fra lønnsunderlag og fraværsstyring til produksjons- og planleggingsverktøy kan gjøres enklere med tiddata.
Bedre informasjonsfltyt
Vi forteller gjerne mer.

Bestill gratis demo

  • Modulbasert tidsystem
  • Skalerbart til bedriftens behov
  • Enkelt i bruk for ansatte og administrasjon
Back to store
Close