Close
Back
Close
Back
Close
Back
Close
Back
Close

Bransjeløsninger

Vi vet at det kan være utfordrende å få kontroll over tiden, uavhengig av hvilken bransje du tilhører. I Time hjelper vi deg med å få kontroll og kunnskap over oppgaver, prosesser og prosjekter. Alt dette for at du skal få et bedre beslutningsgrunnlag for å øke lønnsomhet og konkurransdyktighet.

Industri og produksjon

Som produsent har du behov for nøyaktige og detaljerte systemer tilpasset din bedrift. Våre kunder benytter tidregistrering og registreringsterminaler, mange med integrasjoner mot produksjonsstyringssystemet.

Entreprenører

Vi i Time har flere verktøy for deg som er entreprenør eller jobber i bygg- og anleggsindustrien. Tidregistrering, registreringsterminaler og digitale skjemaer gir deg oversikt og kontroll på byggeplassen.

Verft

Skipsverft har et stort behov for elektronisk registrering av tid, vareuttak og verktøy. Vi anbefaler sanntidsregistrering med integrasjon til dine forretningssystemer for å hjelpe deg med å foreta bedre lønnsomhetsbetraktninger.

Tidsystem for verft

Tidsystemet fra Time.

Få kontroll over tiden. Et fleksibelt tidsystem hjelper deg med å få oversikt over alt fra tid og tilstedeværelse, samtidig som du innhenter verdifulle data for å kunne effektivisere og øke lønnsomhet. 

  • Fleksibelt tidsystem
  • Synliggjør tiddata

Kontakt oss.

Infobric Time

Stempling, ja takk!
Back to store
Close