Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Bransjeløsninger

Vi vet at det kan være utfordrende å få kontroll over tiden, uavhengig av hvilken bransje du tilhører. I Time hjelper vi deg med å få kontroll og kunnskap over oppgaver, prosesser og prosjekter. Alt dette for at du skal få et bedre beslutningsgrunnlag å øke lønnsomhet.

Industri og produksjon

Som produsent har du behov for nøyaktige og detaljerte systemer tilpasset din bedrift. Våre kunder benytter tidregistrering og registreringsterminaler, mange med integrasjoner mot produksjonsstyringssystemet.

Verft

Skipsverft har et stort behov for elektronisk registrering av tid, vareuttak og verktøy. Vi anbefaler sanntidsregistrering med integrasjon til dine forretningssystemer for å hjelpe deg med å foreta bedre lønnsomhetsbetraktninger.

Entreprenører

For deg som er entreprenør eller jobber i bygg- og anleggsindustrien har vi flere verktøy. Tidregistrering, registreringsterminaler og digitale skjemaer gir deg oversikt og kontroll på byggeplassen.

Fleksibelt tidsystem.

Tidsystemet fra Time kan benyttes i flere ulike bransjer, nettopp fordi det er fleksibelt og skalerbart. Med et modulbasert oppsett kan tiden fanges slik du ønsker det, basert på deg og din bedrifts arbeidshverdag. Vi tilrettelegger for at du skal få bedre oversikt, som igjen gir deg et bedre beslutningsgrunnlag for fremtidige avgjørelser i bedriften.  

Vi forteller gjerne mer.

Bestill gratis demo

  • Modulbasert tidsystem
  • Skalerbart til bedriftens behov
  • Enkelt i bruk for ansatte og administrasjon
Back to store
Lukk