Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Timefordeling

Fordel tid på ulike arbeidsoppgaver gjennom en arbeidsdag og uke. Fordelingen gjør du enkelt og raskt i én og samme applikasjon. 

Gratis demo

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en utforpliktende demo. Etter at du har sendt inn skjemaet vil du bli kontakt av en salgsrepresentant innen en virkedag.

Fordeling av mønstret tid.

Timefordeling er en timeliste der du kan fordele tid på ulike prosjekter, ordre, oppgaver eller aktiviteter. Om medarbeider har registrert start- og avslutt dagen, vil systemet vise gjenværende tid til fordeling. Løsningen passer for selskaper, avdelinger og medarbeidere som ikke trenger nøyaktig registrering av tid, men som likevel trenger å fordele på ulike aktiviteter. Det er også mulig å bruke applikasjonen til ren føring av timer.

Enkel timeliste for fordeling på aktiviteter.

Løsningen passer for selskaper, avdelinger og medarbeidere som ikke trenger nøyaktig registrering av tid, men som likevel trenger å fordele på ulike aktiviteter. Det er også mulig å bruke applikasjonen til ren føring av timer.

Enkelt for administrasjon og ansatte

Å bruke en og samme applikasjon for all registrering og fordeling av timer, oppleves som en stor forenkleing for ledere og ansatte.

Synliggjør tiddata

Smidig stempling

Fleksibelt tidsystem

Fungerer på alle plattformer.

Modulen er tilgjengelig på alle plattformer, så lenge du har en nettleser med internettilgang. Alle registreringer kan enkelt administreres i vårt tidsystem, som gir administrasjonen raskt overblikk over prosjekter og prosesser i bedriften.

Brukervennlig og kostnadsbesparende.

All registrering og fordeling av tid foregår i samme brukervennlige applikasjon. Dette gjør det enkelt for både ledere og ansatte. Timefordeling kan være kostnadsbesparende, fordi det er en effektiv måte å redusere HMS-kostnadene. Samtidig reduseres unøyaktigheten og feilmarginen du ofte ser ved manuell timeføring.

PC-registrering
Fordeling av tid

Fordel arbeidet tid på ulike prosjekter, ordre og oppgaver basert på en timeliste.

Reduser unøyaktighet

Kun mønstret tid fordeles. Det reduserer unøyaktigheten som kan oppstå ved manuell føring.

Enkelt for ansatte

Ansatte bruker samme applikasjon for start- og avslutt dagen som for fordelingen.

Smarte funksjoner med

Tilleggsmoduler.

Sammen med grunnmodulene i tidsystemet kan du legge til en rekke tilleggsmoduler etter behov. Disse forenkler informasjonsflyten, gir sentralbord enklere oversikt over hvem som er på jobb og tilgjengeliggjør data for andre systemer.

Varsling
Varsling
Les mer
Sikre bedre informasjonflyt i bedriften. Modulen for varsling gir mulighet til å sende beskjeder og rapporter til kollegaer, slik at du enkelt får formidlet viktige beskjeder.
Oversiktsliste
Oversiktsliste
Les mer
Oversiktslisten gir rask og enkel oversikt over ulike funksjoner i bedriften, hvor medarbeiderne er og hvilke prosjekter de arbeider med.
Utvidet rapportering
Utvidet rapportering
Les mer
Med utvidet rapportering kan du tilgjengeliggjøre dataene i Time sine systemer for eksterne Business Intelligence-systemer.
Jobbregistrering
Jobbregistrering
Les mer
Registrer jobben der det utføres, når det utføres. Jobbregistrering sørger for at korrekte data registreres, slik at du får kontroll over oppgaver, prosjekter og prosesser.
Timeregnskap
Timeregnskap
Les mer
Prosjektbasert timeregistrering for entreprenører. Gjør inrapportering av lønnsgrunnlaget enkelt og sikre arbeidsflyten mellom formann, prosjektleder og lønningskontor.
Timefordeling
Timefordeling
Les mer
Fordel tid på ulike arbeidsoppgaver gjennom en arbeidsdag og uke. Fordelingen gjør du enkelt og raskt i en og samme applikasjon.
Previous
Next

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar.

Ja, det kan du. Vi kan enkelt hjelpe deg hvis du laster ned riktig programvare her

Å legge til nye ansatte gjør du enkelt gjøre i Tempus selv. Se instruksjoner her

Her ser du hvordan du kan opprette nye brukere i TempusIN. En administrator på arbeidsplassen må gjøre dette i TempusIN admin.

Vi tilbyr alltid en gratis demo for deg som ønsker å se systemene våre. Legg igjen kontaktinformasjonen din her, så hjelper vi deg.

Gratis demo.
Back to store
Lukk